Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Dívka si vymyslela znásilnění: Policisté to neodhalili, až soud

Dívka si vymyslela znásilnění. Policie to neodhalila - ilustrační foto
Dívka si vymyslela znásilnění. Policie to neodhalila - ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: jp - 
16. května 2012
16:39

K odsouzení neprávem málem došlo v případu údajného znásilnění devítileté dívky. Po dvouletém vyšetřování až hradecký krajský soud zjistil, že lhala. Soudce vynadal policistům za špatnou práci.

Dívka tvrdila, že ji znásilnil druh její matky, když odešla do práce. Soudci se znalecký posudek nezdál a požádal o nové vyšetření dítěte. Při něm dívka přiznala, že si vše vymyslela, protože chtěla být zajímavá.

„Dokázala opít rohlíkem orgány činné v trestním řízení, znalce a málem i soud,“ přiznal předseda hradeckého senátu Miroslav Veselský. „Pokud policie nebude pracovat svědomitě, může docházet k justičním omylům,“ řekl po vynesení zprošťujícího rozsudku, před kterým sama žalobkyně stáhla žalobu. Muži hrozil až 12letý trest.

zelena.karkulka ( 16. května 2012 20:40 )

její ,,matka,,prý byla šlapka,takže super rodina

marie60 ( 16. května 2012 19:23 )

Bože můj i ty malé holčičky jsou vyčurané. Mě by tohle v jejich letech ani nenapadlo, abych si něco takového vymyslela.

babcaa ( 16. května 2012 19:23 )

Já bych řekla že Ratha potopili sami socani. Dneska je potopitelnej každej politik, jelikož každej podvádí, bere úplatky nebo jinak krade. No a když se znelíbí, tak ádié. Socani na tom nejsou s preferencema zdaleka tak dobře jak je lidem podsouváno a jak by si přáli. Tak prostě lidem předvedli jak uměj zatočit s korupcí ve vlastních řadách a navíc se zbavili toho samozvanýho poloboha Ratha, kterýho už měli sami plný zuby a kvůli kterýmu ztráceli preference, jelikož spouta lidí je odmítala volit právě kvůli tomuhle nafoukanýmu panákovi s nevymáchanou hubou.

babcaa ( 16. května 2012 19:14 )

U dítěte se bere jako znásilnění i osahávání na intimních místech a proniknutí do pochvy třeba jenom prstem. V takovém případě k porušení pannenské blány dojít nemusí. Ale jak to bylo v tomto konkrétním případě, kdo ví....?

catherin4 ( 16. května 2012 19:00 )

A to nebola na gyn. vysetreni? Vsak keby bola znasilnena, uz by nebola panna. Ci 9-rocna nebola panna aj bez toho?

Zobrazit celou diskusi