Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dcera Kristínky (†16), která zemřela na přejezdu: Pořád líbá fotku mámy!

Autor: Čas.sk, simao - 
18. května 2012
13:48

Prožívá obrovskou bolest. Roční děvčátko posílá pusinku matce, která odešla do nebe. Mladá Kristína (†16) se stala obětí děsivého neštěstí - její kamarád Peter ji nechal v autě na železničním přejezdu, následnou srážku s vlakem nepřežila.

Pátek třináctého se stal Kristíně (†16) osudný. Seděla v autě, které nechal stát její "kamarád" Peter na železničním přejezdu a utekl. Srážku s vlakem nedaleko slovenské Devínské Nové Vsi nepřežila. Zanechala po sobě milého, se kterým plánovali společnou budoucnost. A roční dcerku...

Pohřeb mladé maminky Kristíny byl tak emotivní záležitostí, že z něj musel její přítel a otec dcery Chiary Dominik (19) utéct. "Vůbec jsem to nezvládal, začínalo mi být zle a tak jsem musel jít na vzduch," prozradil rozrušený Dominik, který se následně domluvil s rodiči Kristínky, že i nadále bude své malé dceři na blízku.

Nebylo to však snadné, dohodnout se. Prarodiče zpočátku trvali na svém a chtěli převzít výchovu nad svou vnučkou do svých rukou. Nakonec však přistoupili na kompromis. "Shodli jsme se na střídavé péči. Několikrát do týdne, především ráno, ji mají prarodiče. Večer je u nás," objasnil Dominik deníku Nový čas. Od smrti své milované Kristíny se snaží trávit s dcerou Chiarou co nejvíce času. Stala se smyslem jeho života. "Jsem šťatný, že se jí můžu věnovat a vychovávat jí, protože pro mě je vším na světě. jen díky ní se mi podařilo překonat tu strašnou bolest."

Někdy to však není snadné, postarat se o malou dcerku starat. Zvlášť když tolik připomíná maminku. A to i třeba tím, že chodí po bytě, v rukách drží fotku mrtvé Kristínky a volá ji... "Je to nesmírně těžké. Když vidím, jak stále hledá její fotku, tulí se k ní a říká mama. Do očí se mi hrnou slzy."

sarula ( 21. května 2012 09:56 )

V prvé řadě by jsem někam uklidila fotku maminky,ta malá tím bude akorát zbytečně trpět.Ona tomu nerozumí,ale tvář si pamatuje a k čemu je to dobré že volá maminku.Až bude větší fotku ji ukázat,teď by jsem to určitě nedělala

zelena.karkulka ( 18. května 2012 20:40 )

už s tím dejte pokoj

Shelby16 ( 18. května 2012 19:54 )

Ta tragédie je jistě velmi smutná věc a je mi líto té holky, na druhou stranu mě šokuje, že byla tak brzo matkou ! Je to krajně nezodpovědné jednání. A jestli šu**la už od 14-ti, tak je to trestný čin bez diskuse. Osobně bych dala povolení k sexuálnímu životu zákonem až od 18-ti let !! Protože do 18-ti jsou to ještě skoro děti a sex je pro plnoleté dospělé, nikoliv pro děti do 18-ti let, to je potom pedofilie. Fuj !!

majojo ( 18. května 2012 18:36 )

Ale pokud to roční dítě projvuje tak strašlivý zármutek, pak je geniální a mělo by se mu dostat odpovídající péče, ne?

majojo ( 18. května 2012 18:34 )

 Snad aby tomu dítěti přestali kurvit ps\chiku, ne?

Zobrazit celou diskusi