Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rodina Nikoly (†20) je na dně: Legionář bydlí vedle nich

Autor: Čas.sk, šim - 
3. ledna 2012
10:15

Rodina zavražděné Nikoly Beblavé (†20) je psychicky na dně. Jejich sousedem se stal bývalý příslušník francouzské cizinecké legie David Rapák, který se s Nikolou viděl v osudnou noc, kdy byla zavražděna. Byl také jedním z podezřelých z její vraždy.

Rapák se před pár dny přistěhoval do stejného domu, kde bydlí také rodina zavražděné Nikoly. Její otec, Jozef Beblavý (42), se nyní bojí o svou ženu i druhou dceru. Nikola se s Rapákem přátelila, on byl také jeden z posledních, kdo ji viděl živou.

Krátce po vraždě Rapák zmizel do zahraničí, údajně nelegálně sloužil ve francouzské legii. Nyní je zpátky na Slovensku. „Nikomu jsem nic neudělal, nikoho jsem nezabil, tak nechápu, proč bych nemohl bydlet, kde chci,“ reagoval podrážděně na dotaz reportérů z Nového Času Rapák.

Policie na vyšetřování vraždy Nikoly sestavila speciální tým. Před pár týdny oznámila, že zadržela možného vraha mladé dívky. Podle serveru Pluska.sk je jím známý sportovec z města Senica. Ten údajně Nikolině otci poslal přes 700 mailů, v nichž ho přesvědčoval, že vrahem je právě Rapák. Emaily posílal z falešné adresy a podepisoval se Peter Pan. Policie ho ale odhalila.

Nikola Beblavá zmizela 25. září 2010 nad ránem, když se vracela domů z diskotéky. Po dvou měsících náhodně objevili její tělo dělníci, kteří pracovali v lese. Identifikovali ji až na základě výsledků testů DNA. Pitva odhalila, že byla před smrtí znásilněna. V jejím těle bylo nalezeno také velké množství antidepresiv.

pan.tau ( 14. května 2012 22:44 )

LEHNI RASE!!!

valena ( 4. ledna 2012 12:25 )

ta holka je mrtvá, od kdy děti poslouchají rodiče? to je ňáka planeta poslouchajících dětí - puberťáků?

valena ( 4. ledna 2012 12:21 )

především nechápu tebe a ani se o to snažit nebudu peseanglický do číny s tebou ať tě tam sežerou aaž o tom budou v plesku psát 4 měsíce tak vždycky pod čáru napíšu žes neměl mít tak blbou přezdívku.

valena ( 4. ledna 2012 12:20 )

nechápu vaše názory, ale když někdo umře a zvlášť takovýmhle způsobem- zbývá než rodině popřát upřímnou soustrast a pevné nervy.

blooroses ( 3. ledna 2012 18:07 )

Proč by tam na tebe někdo vyjížděl, když jim na jejich písečku kultivovaně lezeš do p r d e l e ? Si rači místo zcestný kritiky přečti na těch slovenskejch diskuzích, jak se tam "kultivovaně" vyjadřujou k vraždám a neštěstím, co se staly u nás. A to je tam nikdo jednou věcí nevotravuje tak neskutečně dlouho, jako tedy straší Nikola.

Zobrazit celou diskusi