Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Brutální vražda Nikolky (†20): Našla policie vraha?!

Autor: evak, INT - 
17. prosince 2011
16:37

Více jak rok po brutální vraždě Nikoly (†20) dosáhl speciální vyšetřovací tým úspěchu v pátrání po vrahovi. Prý mají podezřelého. Bližší informace ale vydat odmítají.

Po 449 dnech se vyšetřovatelé zase o kousek přiblížili k rozřešení hrůzného zločinu spáchaného na mladé Slovence. Ta byla nejdřív znásilněna a poté otrávena antidepresivy. Její tělo bylo nalezeno v rozkladu až po dvou měsících.

Podle serveru Pluska.sk by vrahem měl být sportovec P. K. (21) z vesničky Senice. "Nikdo mi nechce nic říct, bojí se, že je předběhnu a sám zastoupím zákon," řekl  novinářům z Pluska.sk rozhořčený dívčin otec Jozef Beblavý.

Speciální tým se rozhodl zaměřit na muže, který odeslal Jozefu Beblavému přes 700 e-mailů. Přestože se podepisoval jako Peter Pan, policie prý už odhalila, z jakého počítače byly zprávy posílány. Nikolin otec je přesvědčený, že jen skutečný vrah mohl v e-mailech vypsat takové podrobnosti.

Policie na rozdíl od pana Beblavého tolik sdílná není. "Nebudu se k ničemu vyjadřovat," prohlásil policejní mluvčí Michal Hanus. Uživatel Peter Pan chtěl v e-mailech hodit podezření na legionáře Davida Rapáka. Místo toho však v podstatě udal sám sebe.

va45 ( 18. prosince 2011 01:50 )

Že jste nechrápal s vojáky z cizinecké legie vám věřím,protože jinač by jste musel být bukvice. Ať byla holka jakákoliv,nikoho neopravňuje aby ji takovým způsobem zavraždil.Svým příspěvkem jste jak moralističtí komunisti,být vámi tak bych přezdívku mrtvejkomunista ani nepoužíval.Komunisti byli taky morální a kázali morálku a byli hajzlové.Lituji její rodiče, když by si tady ty vaše kecy museli číst,hlavně,že vám nikdo nezavraždil dceru a někdo o ni tady nepsal,že byla šlapka.Ach ty svatá prostoto.Jo a po hernách jste určitě nemohl chodit,protože ty jaksi tady nebyly.D

brekekesalami ( 18. prosince 2011 01:12 )

nevím, co víš (víte) o mým vzdělání, nicméně mi pořád uniká pointa, jestli kdyby šla holka v poledne, tak by jí bylo lidem líto více, než když šla v noci. Řekla bych, že denní doba není zas tolik podstatná. Podle příspěvků zde je to ale ten nejzásadnější faktor. Zvláštní.

analfabet ( 17. prosince 2011 22:30 )

Příspěvky VESMĚS dívku neurážejí, pouze vyslovují odhad stylu jejího života. Nejsem žádný psycholog, ale již fotografie prozrazuje, že děvče bylo dost do světa.

analfabet ( 17. prosince 2011 22:28 )

No já nevím, ale kdybych už šla v pět ráno z nějakého pajzlu, tak si automaticky beru taxi.

moncicacka ( 17. prosince 2011 22:26 )

To jistě není, ale je zde podstatně větší pravděpodobnost, že dojde úhony, než když půjde v poledne do supermarketu, jak jistě chápete při vašem vzdělání.

Zobrazit celou diskusi