Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Znásilněná a zavražděná Nikola (†20): Vrah se skrýval ve vězení v Brně, tvrdí televize

Autor: lm - 
20. září 2017
10:53

Muže, který měl před sedmi lety brutálně zavraždit mladou Nikolu (†20), vypátrali slovenští policisté v Česku! Podle informací TV Markíza je to recidivista, který je momentálně za mřížemi v Brně.

TV Markíza uvedla, že mužem podezřelým z brutální vraždy je zhruba 37letý recidivista, který je momentálně ve vězení v Brně. Má jít o muže ze slovenského podsvětí, který roky zaměstnával policisty v regionu Záhoří u českých hranic. Televize uvedla, že byl již šestkrát soudně trestaný, převážně za majetkovou trestnou činnost a maření úředního rozhodnutí. Tím ale jeho kriminální kariéra zdaleka nekončí.

Na krku má také obvinění z podvodu a prý kšeftoval s drogami a dokonce je i užíval. Je tedy pravděpodobné, že měl přístup i k antidepresivům, která se našla v těle nebohé Nikoly (†20). Vrah ji totiž před smrtí omámil, nejspíš aby se nebránila. „Šlo řádově až o 50 tablet anebo deset stříkaček tohoto antidepresiva,“ uvedl po provedené pitvě tehdejší mluvčí trnavské prokuratury Marek Marcinek. Policie ale také pracuje s variantou, že zločinců mohlo být více.

Nikola (†20) se ztratila v září 2010 poté, co se v herně v Čáčově u Senice pohádala se svým přítelem Ferdinandem. Hledaly ji stovky lidí, ale po dvou měsících přišla smutná zpráva. Tělo Nikoly našli v lese. Výsledky pitvy ukázaly, že před smrtí byla omámena a brutálně znásilněna. Policie prověřila všechny její známé, včetně jejího přítele Ferdinanda a táty Jozefa, ale vraha se bohužel dlouho nedařilo vypátrat.

Zvrat přišel až nyní po sedmi letech. Policie o víkendu oznámila, že se jí konečně podařilo najít podezřelého. „Mohu potvrdit, že v případu byla obviněna konkrétní osoba. Aby nebylo zmařeno naše sedmileté úsilí a aby byl případ úspěšně ukončen, další informace poskytneme později,“ uvedla na dotaz televize Joj, které se exkluzivní informace podařilo získat, policejní mluvčí Mária Linkešová.

Monikay ( 20. září 2017 20:10 )

A nejhorší na tom je že těmto lidem se přes to všechno spí dobře...

Monikay ( 20. září 2017 11:06 )

 Je mi moc líto rodičů, taková tragédie a navíc se vyřešení tak táhne...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání