Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Posun v případě brutální vraždy Nikoly (†20): Nešťastný táta se dočkal pravdy!

Autor: lm - 
21. dubna 2016
22:11

Uplynulo téměř šest let a vrahové Nikolky (†20) stále nebyli vypátráni a potrestáni. Její táta přitom policistům předal informace o možných podezřelých. Jozef (42) se ale nevzdává a hodlá zjistit, proč policisté s vyšetřováním otálí.

Mladá Nikolka zmizela v roce 2010. Dívka se nevrátila z diskotéky a otec po ní nechal vyhlásit pátrání. O měsíc později ale přišla zdrcující zpráva. Její zohavené tělo našli v lese u obce Senica, kousek od českých hranic. Policisté ani po téměř šesti letech nevypátrali brutální vrahy, kteří mladou dívku připravili o život.

Jozef Beblavý si slíbil, že po vrazích bude klidně pátrat celý svůj život. Před časem se mu z vězení ozval tajemný muž, který mu sdělil, kdo a jak mladou Nikolu zavraždil. Táta zavražděné dívky hned utíkal na policii a vše jim předal.

Jenže vyšetřovatelé podle Jozefa nic nedělají. „Kašlu na pravidla a zákony, protože zákony kašlou na mou Nikolku už pět a půl roku,“ řekl rozzlobený otec Novému Času a tato slova rovněž rozeslal mailem všem policistům, kteří se zabývají případem. Otec je totiž přesvědčený, že muži zákona pachatele podrobili výslechu a pak je zas pustili.

Trnavská prokuratura ale ujišťuje, že případem se policisté nadále zabývají, a rozhodli se o tom ubezpečit i zlomeného tátu Nikolky. „Je třeba zdůraznit, že poškozený, tedy otec, aktivně vstupuje do vyšetřování s tím, že při jeho studiu vyšetřovacího spisu, což mu bude umožněno již tento měsíc, budou za osobní účasti prokurátora zkoumány poznatky, o kterých se dozvěděl. Vyšetřování pokračuje, je naplánováno nové znalecké zkoumání,“ vysvětlil slovenskému deníku mluvčí trnavské prokuratury Mojmír Huna.

Táta Nikolky tak příští týden konečně bude moci zjistit, jak na tom vyšetřovatelé jsou a jestli už mají podezřelé.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Haloo ( 26. května 2018 02:00 )

 inkvizitor ty si ju poznal osobne keď o nej toto tvrdíš????je to moja rodina tak si zavri hubu čo píšeš

kenorz ( 22. dubna 2016 06:50 )

A proto ,že tu někdo tvrdí,že to byla k-rva tak jí měl někdo právo zabít asi si to podle někoho zasloužila neskutečné.

inkvizitor ( 22. dubna 2016 03:41 )

Měl dceru lépe vychovat, nemusel se teď angažovat všichni, kdo jí znali ví, že to byla ku*rva

Zobrazit celou diskusi