Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Shodil partnerku z druhého patra pivovaru! Teď mu hrozí dvacet let!

Kriminalisté obvinili muže, který shodil partnerku z druhého podlaží pivovaru z pokusu o vraždu!
Kriminalisté obvinili muže, který shodil partnerku z druhého podlaží pivovaru z pokusu o vraždu!  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: lvi - 
4. června 2014
09:18

Nejasný případ incidentu mezi rozhádaným párem ze začátku března dostává ostřejší kontury! Dvaatřicetiletý muž, původně stíhaný pro pokus těžké újmy na zdraví, je nyní, po překvalifikování skutku, stíhán z pokusu zvlášť závažného zločinu vraždy. Poté, co shodil svoji družku po slovní rozepři ze zhruba sedmimetrové výšky!

Kriminalisté překvalifikovali zmíněné obvinění na základě vypracovaného znaleckého posudku a doposud provedeného vyšetřování.

Obviněný měl, po předchozích slovních konfliktech, svou 34letou družku vylákat do neužívaného objektu bývalého pivovaru ve Vysokém Mýtě a zde ji s úmyslem usmrtit shodit z druhého nadzemního podlaží do suterénu. Žena, která propadla do hloubky 7,35 metrů, utrpěla zlomeninu dolní čelisti, oděrky a podlitiny.

Poté, co kriminalisté provedli s mužem všechny potřebné úkony, byl eskortován do vazební věznice, neboť na něj byl již vydán příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody pro majetkovou trestnou činnost.

V případě prokázání shora uvedeného skutku hrozí obviněnému trest v délce 12 až 20 let odnětí svobody.

gabriela1111 ( 4. června 2014 10:03 )

S kým čím.. s druhého patra pivovaru! brááávo přestaňte chlastat

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání