Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Drama v Praze: Rvačka skončila vraždou!

Autor: kon, mal - 
25. dubna 2014
21:39

Bitka čtyř cizinců v domě na pražské Palmovce skončila vraždou a těžkým zraněním. Mela se strhla dnes kolem půl osmé večer.

„Policie na místě našla muže bez známek života, další byl muž byl převezen s těžkým zraněním do nemocnice. Jednalo se o bodná zranění,“ řekl Blesku mluvčí policie Jan Daněk.

Z místa činu utekla jiná dvojice mužů. Jednoho z nich chvíli poté policie zadržela. "Po druhém nadále pátráme," dodal mluvčí.

Co bylo motivem, a jak se vše seběhlo, kriminalisté zjišťují. Podle informací Blesku byli všichni cizinci vietnamské národnosti.

eremita ( 26. dubna 2014 22:22 )

No, pokud si stačej sami, nevadí mi. Když si neseděj a vybíjejí se, jejich věc. Udivují mě jejích pěstitelské znalosti, ekonomická zdatnost jak okrást stát. Bez mrknutí na letáky se hned pozná, jak který market nastavil akční ceny. Asiatské vozíky výhodnými nákupy překypují. Tohle lstivé, i když legální překupnictví mi vadí. Proto u nich nekoupím ani rohlík.

zadnice ( 26. dubna 2014 10:03 )

Kam jsme to až dopracovali? Stáhl se k nám póvl z celého světa!!!

xxyy ( 25. dubna 2014 23:59 )

Aspoň se mlátěj jenom mezi sebou, neterorizují majoritu jako cikáni. Navíc kriminálníků je mezi nimi jenom pár procent, ne devadesát, jako je to u cigošů. Tady bych to viděl na "obchodní nesrovnalosti" kolem toho frcu vedle vchodu.

cynyk ( 25. dubna 2014 23:32 )

časem zjistíme, že je to v písnické sapě úplně běžná záležitost nad kterou se místní importovaní metaři ani nepozastaví, když to seškrabujou do kafilerní káry

miroslav ( 25. dubna 2014 23:21 )

 Hodní a přepracovaní asiati-hnus

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání