Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Zvrat v případu vražedkyně v bikinách: Kdo opravdu zabil obchodníka se zlatem?

Autor: ljš - 
12. dubna 2014
14:16

Vražda ze žárlivosti! Alespoň tak vše na první pohled vypadalo. Teď se ale kolem případu smrti obchodníka se zlatem Andrea Bushe (†42) vynořila celá řada podivných skutečností. Zastřelila ho opravdu slovenská kráska Mária Kukučová (24), nebo za jeho smrtí stojí někdo z podsvětí nebo dokonce jeho současná přítelkyně?

Slovenská modelka Mária Kukučová byla na útěku z milionářovy španělské vily celé čtyři dny a za svou cestu domů ujela v jeho luxusním autě více než tři tisíce kilometrů. Nakonec se sice sama přihlásila policii, ale původní informace slovenských médií o tom, že se k činu přiznala se nepotvrdily.

Naopak! Kráska tvrdí, že když vilu opouštěla, neměla ponětí o tom, že je její expřítel mrtvý nebo umírá. Sama prý byla napadena, což potvrdila i vyšetření, kterým se později v nemocnici podrobila. Měla vytrhané vlasy a na nohou a rukou četné podlitiny. S Andrewem prý čekala dítě a došlo mezi nimi kvůli tomu k hádce. Z vily prý skutečně uprchla, ale ze strachu o život svůj a svého budoucího potomka.

Klíčovým svědkem, který tvrdí, že Slovenka milionáře zavraždila, je přitom jeho současná přítelkyně Maria Kototaeva. Ta vypověděla, že společně s Bushem našla svou jmenovkyni, jak se v jejím pyžamu prochází po vile a chová se jako šílená. Aby zabránila ještě většímu konfliktu, odešla prý ven, aby si vše mohli vyříkat. Tam uslyšela tři výstřely. Záhy z domu vyběhla Mária, která ji vyhodila z auta a odjela.

Bushova přítelkyně tvrdí, že se pak nemohla zpátky do vily kvůli složitým bezpečnostním opatřením dostat a navíc se jí vybil telefon, takže policii nezavolala okamžitě. Kriminalisté jí to zatím věří. Je však zvláštní, že bezpečnostní kódy neznala, když s milionářem žila již pět měsíců.

Na tom, že Bushova vila byla spíše pevnost, než cokoli jiného se shodují všichni jeho známí. Podle nich žil velmi na hraně, jeho obchody sice byly legální, ale od lichvy neměly příliš daleko. Půjčoval prý lidem, kteří neměli na to, aby mu peníze vráceli. Právě ve Španělsku, kam si jezdil užívat luxusu, si znepřátelil řadu lidí a velmi se bál o své bezpečí. Způsob jakým byl zavražděn - podle posledních informací se jednalo o jednu ránu do ruky a jednou do hlavy - svědčí spíše o popravě profesionálním zabijákem, než expřítelkyní, byť posedlou žárlivostí.

smeagol ( 13. dubna 2014 03:43 )

Ta Rusanda je ale sklebuza, ma pusu jako pul kila jater. A kozenky ji asi taky nenarostly od prirody. Ale on je to (byl) typicky playboyovity vosoust od pohledu.

koko61 ( 12. dubna 2014 23:56 )

slovenská, vychcaná mrcha, celou dobu tady píšu, že slovakia nás nezajímají

pretty.liar ( 12. dubna 2014 23:17 )

Proč si ty ženské nechávají dělat ty obří pysky místo rtů?

trhnisinadledvinkou ( 12. dubna 2014 18:08 )

ty teda v tom máš jasno, smekám

trhnisinadledvinkou ( 12. dubna 2014 18:07 )

pán by asi lehce výstřední, orientován na východ alespoň ce se přítulkyň týká a holt na to dojel

Zobrazit celou diskusi