Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Sousedé ženy (†64) zastřelené v tramvaji č. 17: Byla moc hodná, její muž se zhroutil!

Autor: Pavel Schuster - 
24. února 2014
05:25

Popravu v tramvaji číslo 17 stále doprovází řada otazníků. Policisté tápají, po téměř všech svědcích se takřka slehla zem. A motiv? Neznámý. Podle sousedů by paní Danuše S. (†64) neublížila ani mouše! Proč ji někdo zavraždil?!

Jeden motiv se přitom přímo nabízí, je ale velmi nepravděpodobné, že by někdo paní Danuši S. (†64) střelil do hlavy, jen aby ji ukradl tašku s kabelkou. „Jednou z variant je loupežná vražda,“ potvrdil policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Paní Danuše byla bezkonfliktní žena. „O žádných problémech nevím. Byla strašně hodná, oba byli hodní, i její manžel. Nikdy by neublížili ani mouše. Byli to přepychoví lidé,“ řekla Blesku sousedka manželů.

Strach obchází nejen cestující, kteří vražednou linkou 17 jezdí, ale i samotné sousedy. „Je to hrozný. Já mam teď panickou hrůzu jezdit tramvají, ona v tom voze prý jela sama,“ řekla Blesku jedna ze sousedek. Stejnou trasu asi neabsolvuje ani manžel paní Danuše. Zdrcený posedává doma a na slovo je skoupý. „Nestojím o žádnou publicitu, ani toho případu, natož mně. Já jsem s vyšetřovatelem v kontaktu, policie dělá, co umí,“ řekl Blesku manžel zavražděné ženy Antonín S. (64).

Policie tápe

Paní Danuše jela 13. února mezi desátou a půl jedenáctou dopoledne tramvají č. 17 do pražských Modřan, ve voze byla poslední tři stanice sama. Podle informací Blesku jela navštívit svou dceru a maminku. Jezdila tam obden. Proč ale někdo zabil zrovna ji, kdy vrah nastoupil do tramvaje, kde se teď pohybuje a nechystá další útok? To jsou otázky, na které policie zatím odpověď nezná. Má snad jedinou stopu – muže, který měl podle policie nastoupit do tramvaje spolu s paní Danuší.

janapi ( 24. února 2014 14:39 )

Kdyby....DPP rozdává miliardy-neví pořádně komu a za co, přesto mu nikde nic nechybí - proto bude zdražovat jízdné! Na konečné má správně řidič/ka zkontrolovat i druhý spřažený vůz-ale přestože se toto stalo ve dne..jen málokdo takto činí. Vždyť i ten řidič je člověk a již se několikrát stalo-že jej napadl nějaký "bezďák". Pokud se vrátíme k době s průvodčími ve voze...tak to opravdu nebude jezdit MHD snad nikdo...svým způsobem to bude dražší než známé předražené pražské taxíky!

jity ( 24. února 2014 14:28 )

On ten vrah si ji spletl s tebou.

marlen52 ( 24. února 2014 13:05 )

co s takovou zrůdou jedině trest smrti.chudák ženská určitě podle vzhledu bych ji tipovala že u sebe nemá velký obnos

bonpari ( 24. února 2014 12:03 )

Proč se ten pan neohlasi. Už o tom musel snad slyšet a poznat se nebo lidi kolem něho.

doktorsafranek ( 24. února 2014 11:48 )

Pro úplnost. Kdyby v tom voze byl porůvodčí, asi by k vraždě nedošlo... Všude se šetří... To jsou konsekvence

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání