Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kamarád vraha Denisy (†17) říká: Radši by byl mrtvý, než táta!

Autor: Ivana Žáková, kon, geok - 
9. listopadu 2013
13:16

Do brutální vraždy Denisy (†17) i jejího dědečka Rudolfa Š. (†73) z Raškovic vnáší více světla nejbližší kamarád vraždícího učitele. Je přesvědčen, že studentka otěhotněla a Ondřej D. (31) v tomto životě prý děti rozhodně nechtěl.

Právě proto měl i doma vážné problémy se svojí ženou, kterou si vzal před rokem a půl. Zatímco ona toužila po dítěti, on nechtěl o potomcích ani slyšet. „Myslel jsem si, že pes místo děcka bude stačit, prý ne. V tomhle životě v plánu mít děti nemám, snad až v tom příštím. Lepší být mrtvý, než být táta,“ řekl a taktéž napsal Ondřej D. svému příteli, kterého učil na Obchodní akademii v Šenově. Později se z nich stali kamarádi.

Poslední dobou byl více nevraživý

Kamarádů Ondřej D. kvůli své povaze moc neměl. „Byl strašně vzdělaný a sečtělý. Potřeboval mít kolem sebe lidi, kteří by mu rozuměli, a to on neměl. Vím, že se chtěl svěřit, chtěl se se mnou sejít, ale už nám to nevyšlo. Odjel jsem pracovat do Brna,“ řekl smutně kamarád a dodal: „Poslední dobou byl více nevraživý a nepřátelský k okolí. Muselo ho uvnitř něco hrozně štvát.“

Po vraždách ho odvezli na psychiatrii

Ondřej D. přijel z Petřvaldu do Raškovic, aby Denisu zavraždil. Vyzbrojil se hned třemi pistolemi, které vzal z domu ze svého zbrojního arzenálu. Dívka se ale schovala do domu, kde on pálil i po jejích prarodičích jako šílený. S Denisou zemřel i dědeček. Babička je v kritickém stavu s prostřelenou hlavou. Na Ondřeje D. soudkyně uvalila vazbu v psychiatrické léčebně, kde skončil poté, co se během výslechu opakovaně složil.

Kamarád: Myslí si, že Denisa byla těhotná

Ondřej D. vyučoval chemii a angličtinu. Když učil, studenti si dělali, co chtěli. Také proto prošel několika školami, až naposledy našel práci na Střední škole gastronomie, oděvnictví a služeb ve Frýdku-Místku, kde v září potkal Denisu. „Podle toho, co udělal, to muselo být něco vážného, co ho doslova složilo. Myslím si, že ta dívka byla těhotná. Představa dítěte, zničené kariéry a manželství ho složila,“ je přesvědčen kamarád.

petrakon82 ( 11. listopadu 2013 07:26 )

Já opravdu lidi nechápu, jak můžete brát za bernou minci to, co se napíše tady v Blesku. Za prvé - pitva už potvrdila, že byla zkutečně těhotná? A že to říkají kamarádky - to jako kamarádky nemůžou lhát, případně si to nemohla vymyslet ona, aby byla zajímavá? A to že prošel několik škol - není absolutně pravda, že ho odevšad vyhodili. Z posledního místa musel odejít, protože tam byl jen jako zástup za mateřskou. Naopak ředitel s ním byl velmi spokojený. V Blesku by si možná trochu mohli dávat bacha na to, co píšou. V jednom článku si přečtu, že splu chodili už rok a půl a druhý den zase, že nastoupil na školu v září a od začátku na ní pokukoval. Tak buď je autor článku debil, nebo dělá debily z nás!!!

slider ( 9. listopadu 2013 22:55 )

Takove lidi v Cechach trpet nebudeme.

jerry ( 9. listopadu 2013 20:03 )

Kdyby každý utonulý věděl o tom, že se utopí, do vody by nelezl.

amej ( 9. listopadu 2013 19:56 )

Mluví za něj výsledky jeho snažení

jerry ( 9. listopadu 2013 19:20 )

Budeš asi velmi znalý, zkušený, vystudovaný psycholog, když dokážeš n základě jednoho článku v Blesku analyzovat psychický stav člověka několik let zpátky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání