Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Žena se probudila v nemocnici vedle vraha svého manžela a dcerky!

Brazilka se probudila vedle muže, který zastřelil její dceru a manžela - ilustrace
Brazilka se probudila vedle muže, který zastřelil její dceru a manžela - ilustrace  (Autor: profimedia.cz)
Autor: shp, ČTK - 
12. listopadu 2013
23:01

Zraněná Brazilka, kterou postřelil vrah její pětileté dcery a manžela, zažila v nemocnici další šok. Probudila se totiž na pokoji vedle svého útočníka.

Sobotní vražedný útok zaznamenaly bezpečnostní kamery jednoho autobusu na předměstí města Sao Paulo. Na záznamu je vidět, jak střelec zasáhl jednoho muže u autobusu a pak i jeho ženu a dcerku, které se snažily utéci do autobusu.

Přežila jen manželka

Bezpečnostní agent José Cosme Barros a jeho pětiletá dcerka zemřeli na místě. Osmadvacetiletou ženu převezli záchranáři ve vážném stavu do nemocnice. Několik hodin poté utrpěl sedmadvacetiletý vrah zranění při přestřelce v jednom nočním baru.

To je ten vrah!

Zločinec skončil ve stejné nemocnici a na stejném pokoji jako žena, kterou postřelil. Když otevřela oči, jako první osobu uviděla ke svému zděšení muže, který po ní třikrát vystřelil, když předtím zabil jejího manžela a dceru, dodal podle brazilského zpravodajského webu G1 představitel policie.

Komerční sdělení:

Chcete detoxikovat a odvodnit organismus? Dopřejte si lymfodrenáž!

cinderella1 ( 13. listopadu 2013 03:16 )

Jo, jo ...zadne holky s holkama a kluci s klukama, nic takoveho v tomto pripade.

cinderella1 ( 13. listopadu 2013 03:15 )

Hm, vypada to kamarade, ze jim to dneska budes muset nejspis sezrat. A few hours later, the assailant, identified as 27-year-old Lucas Ribeiro do Nascimento, was caught up in a brawl outside a nightclub and sustained gunshot wounds, according to police. By sheer coincidence, Ribeiro was hospitalized in the same facility and in the SAME ROOM as Duarte, according to police who said they had a big file on the suspect, notably for robberies and murders. http://www.arabnews.com/news/476416 Brazil woman hospitalized next to killer of her family

jany ( 13. listopadu 2013 01:03 )

nekde to tak byva

valdom_hayzle ( 12. listopadu 2013 23:45 )

 Hm, to vám tak žeru že se probudila vedle chlapa. A to jako byla nějaká polní nemocnice bez rozdělených oddělení?

Zobrazit celou diskusi