Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Táta, či milenec? Obojí! S dcerou má dvě děti

Otec s dcerou žijí údajně jako partneři. Policie zjistila, že žena s otcem už dvakrát otěhotněla. Má s ním dceru a syna
Otec s dcerou žijí údajně jako partneři. Policie zjistila, že žena s otcem už dvakrát otěhotněla. Má s ním dceru a syna  (Autor: Jitka Žigová)
Autor: Jitka Žigová, mivrk - 
2. dubna 2011
17:10

Táta, nebo milenec? Otázku z názvu známého francouzského filmu s Gérardem Depardieu si dlouho kladli na Orlickoústecku lidé, kteří vídali dvojici muže a ženy na snímku. Pochybnosti o jejich vztahu jsou nyní pryč. Policie zjistila, že obojí je pravda! Michal (44) je otcem Ivany (22) a zároveň s ní vede intimní partnerský vztah, ze kterého dokonce vzešly děti! Oběma za to hrozí vězení.

Soužití otce a dcery prověřovala policie jako podezření ze soulože mezi příbuznými od loňského léta. Ivana tehdy vychovávala dceru (1) a měsíčního syna. Držela ale v tajnosti, kdo je tátou dětí. Když lidé viděli, že s ní bydlí a všude se s ní objevuje jen její otec, vznikly řeči o jejich intimním vztahu. Pravděpodobně ve snaze vyhnout se policejnímu vyšetřování se pak oba přestěhovali z Orlickoústecka. Policie je ale vypátrala.

Tvrdila, že má manžela v Anglii

S otcem a dcerou hovořil Blesk ještě před tím, než je policie začala stíhat. Poměr popřeli. „Navenek to může vypadat, že spolu něco máme, protože nás stále vidí pohromadě. Já ale dceři jen pomáhám s vnoučaty, když jí už zemřela máma a je sama. Po 20 letech života s družkou nemám na takové věci už ani pomyšlení. Jsou to drby,“ řekl stíhaný muž. „Mám muže, ale je v Anglii a vydělává. Táta jen pomáhá,“ podpořila jej dcera svým tvrzením.

Oba však podle všeho nemluvili pravdu. Potvrdily to genetické testy. „Výsledek potvrdil, že se ze vztahu otce a dcery narodily dvě děti,“ uvedla Iveta Lehká z policie v Ústí nad Orlicí. Případ už řeší soud.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání