Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Našel jsem zneužitou sestru, řekl syn německého Fritzla

Detlef S. už vinu přiznal, soud ale stále probíhá
Detlef S. už vinu přiznal, soud ale stále probíhá  (Autor: ČTK)
Autor: mivr - 
16. února 2011
19:15

V děsivém případu incestu a dlouholetého zneužívání z Německa se po středečním soudním stání objevily další podrobnosti. Nevlastní syn násilníka Detlefa S. (48) Florian (27) vypověděl, že našel svou tehdy devítiletou sestřičku Janine ležet krvácející ve vaně.

Německá média v posledních dnech neřeší nic jiného než případ Detlefa S. z Fluterschenu, který několik let znásilnoval a bil své děti - jedno vlastní, dceru Janine (18), a dvě nevlastní, adoptovaná dvojčata Floriana a Natalii (27), se kterou zplodil osm dětí, z nichž jedno zemřelo.

Ve středu proběhlo v Koblenzi s násilníkem druhé stání a soudce i přítomná veřejnost byli úplně v šoku z toho, co vypověděl Florian. Řekl, že v květnu roku 2002 našel svou tehdy devítiletou sestru Janine ležet ve vaně a všiml si, že jí teče krev z oblasti genitálií.

Janine nedávno řekla německému listu Bunte: „Mám ho ráda jako tátu, ale když si vzpomenu, co se mnou dělal, nenávidím ho.“

Bil celou rodinu

Florian uvedl, že otec často doma všechny bil, včetně své ženy. Tu prý jednou zbil do bezvědomí. Děti mlátil pěstmi, páskem či bičem vlastní výroby. Ohledně sexuálního zneužívání Florian řekl, že to začalo, když mu byly čtyři roky. Tehdy si prý Detlef lehl mezi něj a jeho sestru Natalii a hladil je na intimních částech těla. V následujících letech si ho prý často volal do sprchy, kde se před ním následně ukájel.

Poté u soudu vypovídala Janine, která občas propukala v pláč. Tu otec znásilňoval od jejích devíti let. Dále ji bil a nutil k prostituci. Nevlastní sestru Natalii prý znásilňoval od jejích dvanáctých narozenin. K prostituci ji také nutil. Detlef už se po poradě s právníkem k činům přiznal. Hrozí mu patnáct let vězení.

kudlankabezbozna ( 17. února 2011 12:14 )

Za to, co udělal, prostě podle mého názoru nemá nárok ještě někdy vystrčit nos z lochu. 15 let je opravdu směšných.

teufel ( 17. února 2011 10:09 )

15 let?Jedine dozivoti takovemu praseti.

lisa.n ( 17. února 2011 09:31 )

Za zničené životy tolika lidí 15 let? To snad za každého, když není trest smrti. Vždyť takového hnusného dědka nebudou chtít ani vězni. O tom myslím koluje špatná představa.Ti ho tak jedině pověsí.

cicihala ( 16. února 2011 20:20 )

bych mu ho nakrajela na kolecka rezavou pilkou, i s gulama, prasakovi...

pgga ( 16. února 2011 20:12 )

zbytecne to stoji stat penize. Vzit kreaturu k prvni zdi a zastrelit! Pred tim ale doprat mu ho dat do vezeni k hratkam veznu kteri se na neho urcite moc "tesi"!

Zobrazit celou diskusi