Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Znásilňoval dceru, když nic nedávali v televizi!

Autor: mivr - 
26. února 2011
12:00

Soud s Detlefem S. (48), který několik let znásilňoval vlastní i adoptované děti, pokračuje. V pátek se dostavil psycholog s posudkem. Obviněný mu řekl, že je mu líto Janine (18) a s Natalií (27), se kterou spal, když nic nebylo v televizi a zplodil osm dětí, že měl láskyplný vztah! Doktor prohlásil, že se ho bál i on, a to má velkou praxi.

V pátek proběhlo v německém Koblenzi další stání s Detlefem S., který dlouhá léta znásilňoval vlastní i adoptované děti. S nevlastní dcerou Natalií dokonce zplodil osm dětí, z nichž jedno zemřelo. Právě ta ho jako první z týraných obžalovala. Sex s ní měl, když nic nedávali v televizi.

U soudu už vypovídaly všechny zneužívané děti. Popisovaly, jak je otec bil a týral. Tentokrát promluvil psycholog, který dělal na Detlefa posudek. Ačkoli má lékař praxi, měl z něho husí kůži:

„Je manipulativní. I já jsem se z něj otřásl. Má patologickou touhu po moci. Děti z něj měly bytostní strach,“ vyjádřil se před soudem doktor Buchholz. Rozsudek nad tyranem má podle původního plánu padnout do konce února. Obviněnému hrozí patnáct let vězení.

Prý měli láskyplný vztah

A co o dcerách řekl jejich trýznitel, který si říká otec? „To s Janine je opravdu špatné, strašné. Poprvé to bylo v autě po jejích dvanáctých narozeninách. Nebyla pro mě nijak sexuálně vzrušující. Ublížil jsem jí. Viděl jsem, jak trpí,“ řekl o té mladší.

Na otázku, proč vlastnímu dítěti tolik ubližoval, odpověděl, že to dělal pokaždé, když nic nedávali v televizi. Chce, aby ale bylo jasné jedno: „Nešlo o znásilňování, jen o sexuální zneužívání.“ Detlef. S. dnes prý svých činů lituje: „Nemám slov pro ty nechutnosti.“

S Natalií měl sex poprvé, když jí bylo šestnáct let. „Nebylo to znásilnění. Oba jsme to chtěli. Byl to láskyplný vztah,“ tvrdí její otec. Pokaždé s ní spal bez kondomu. Pravidelný sexuální život s ní vedl deset let. Vzešlo z něj osm dětí, z nichž jedno, chlapec, zemřelo.

chloeee ( 28. března 2011 22:01 )

bytostny strach (ne bytostni)...? Jinak se tu v clancich podobneho typu opravdu vyzivate!

wrunx ( 27. února 2011 08:40 )

že se ho bál i on, a to má velkou praxi... jako ve smyslu aby se taky nestal obětí sexuálního násilí (v telce určitě v tu chvíli nic klodného nešlo)? ))))))

zemekf ( 26. února 2011 16:30 )

Páni dramaturgové, měli by ste se zamyslet nad skladbou programů v telce.

palko1961 ( 26. února 2011 13:22 )

Ja bych ho zavrel na chvilku do jedne mistnosti s chlapikem co pred casem posekal macetou ceskeho doktora a by se videlo kdo by mel vetsi strach.[Samozrejmne i s tou macetou].

Zobrazit celou diskusi