Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Německý Fritzl přiznal: S dcerou mám 7 dětí

Detlef S. před se před soudem přiznal k svým odporným činům.
Detlef S. před se před soudem přiznal k svým odporným činům.  (Autor: ČTK, Youtube.com)
Autor: ČTK, vk, koj - 
15. února 2011
18:32

Němec Detlef S. (48), který v útrý stanul před soudem v Koblenci kvůli obvinění z dlouholetého sexuálního zneužívání svých dětí, přiznal, že je otcem sedmi dětí zplozených s adoptovanou dcerou. Ke zneužívání se ale nedoznal.

Muž je obviněn, že od roku 1987 do loňska sexuálně zneužíval nevlastního syna Björna, jeho dnes osmadvacetiletou sestru Nataschu a svou nyní osmnáctiletou biologickou dceru. Obě dívky podle obžaloby také nutil k prostituci tím, že je opakovaně poskytoval mužům z okolí k sexu a bral za to peníze. Pokud bude uznán vinným, hrozí mu až 15 let za mřížemi.

S Nataschou zplodil podle státního zastupitelství osm dětí, jedno z nich ale zemřelo krátce po narození. U ostatních potomků testy DNA prokázaly, že jejich otcem je souzený nezaměstnaný řidič kamionu.

Zneužívaní tvrdí, že na zvrácené chování Detlefa S. upozorňovali úřady už v minulosti, pomoci se jim ale nedostalo. V policejní cele tak skončil až loni v létě, když se jeho biologická dcera rozhodla po dovršení 18 let odejít z domu. V dopise, který napsala matce na rozloučenou, vylíčila otcovy skutky. Toto psaní pak předala její nevlastní sestra Natascha úřadu péče o mládež, který zalarmoval policii. Obviněný od té doby seděl ve vyšetřovací vazbě, veškeré činy, které jsou mu připisovány, ale popíral.

Svou dcerou soustavně znásilňoval Svou dcerou soustavně znásilňoval | Rprofoto TV N24

Vlastní dceru donutil k sexu v den 12 narozenin

Účastníci dnešního úvodního přelíčení vyslechli šokující detaily z obžaloby. Svou vlastní dceru podle ní muž se sklony k násilí poprvé k sexu donutil v den jejích 12. narozenin a poté ji zneužíval zhruba jednou týdně. Na Björnovi se údajně poprvé provinil, když mu byly čtyři nebo pět let, na Natasche v jejích 13 letech.

"Doufám, že dostane maximální trest, aby už nikomu nemohl ubližovat," prohlásila před začátkem soudu adoptivní dcera, která se mezitím s dětmi z domu hrůzy v obci se 750 obyvateli nedaleko Bonnu odstěhovala.

bobou ( 16. února 2011 06:40 )

má člověk o této zrůdě asi tak myslet? Přiznal, že je otcem 7 dětí, ale k zneužívání se nedoznal. Co to má za logiku? Proč se s ním vůbec někdo zabývá? Nejdříve by jsem ho předhodil po sexu prahnoucím spoluvězňům. No a pak s ním pěkně ke zdi. Nač soudy a zbytečné průtahy? No a nebo ho deportovat do Brazílie, tam by si s ním také kamarádi v krimu dobře poradili...

Zobrazit celou diskusi