Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vražda Kristýnky (†2 měsíce): Kdyby ji neubil otec, utýrala by ji máma?

Autor: Jitka Žigová, mivrk - 
9. října 2010
05:15

Nové a ještě více šokující informace vyplouvají na povrch v případu březnového zavraždění Kristýnky (†2 měsíce) jejím otcem (30) z Náchodska. Dušení miminka polštářem a ubití ranami pěstí bylo vyústěním mnohatýdenního týrání holčičky nejen ze strany otce, ale, jak je stále zřejmější, i její matky (21).

Jak nyní vychází najevo, žena zřejmě dcerku v době, kdy jí byl jen měsíc, nadhazovala do výšky, prudce s ní třásla a dítě nechávala ležet dlouho ve výkalech.

Dále miminko balila úplně celé do deky jako mumii, takže holčička měla málo kyslíku a často sotva lapala po dechu. Matka tak tlumila dceřin pláč, který ji a jejího manžela rušil hlavně při sledování jejich oblíbených televizních seriálů.

Kristýnčina matka má nového chlapa

I v osudný den Kristýnka hodně brečela, což jejího otce rozčílilo natolik, že ji ve vzteku usmrtil. „Byl prý tehdy vyčerpaný, protože se celý den staral o domácnost, topení a také pral. Ženu posílal ven, aby se šla s malou v kočárku projít a utišila ji, ale ona mu prý na to odpověděla, že to ji půjde raději utopit. No a pak se to stalo,“ tlumočila výpověď vraždícího syna matka (62) po návštěvě ve své vazební věznici.

„Věřím mu. Jelikož matku nešťastného dítěte její rodiče u sebe nechtějí mít, tak jsem ji vzala k sobě. A zjistila jsem, že je líná.“ Nic prý nedělá, nepracuje, nepomůže, nevypere si. Jen se poflakuje, chodí po barech a dny prospí.

Teď si našla nového chlapa, kterého jí dokonce přivedla ukázat. „Synovi po mně poslala do věznice snubní prstýnek na znamení, že je mezi nimi konec,“ ukázala žena Blesku stříbrný kroužek. „Tak jsem jí dala najevo, že ji už u sebe nechci. Teď už bydlí asi u toho svého přítele. Říkala, že by chtěla mít znovu dítě,“ podotkla matka vraha své vnučky.

Video  Soud s krutými rodiči, kteří utýrali dvouměsíční Kristýnku začne v polovině listopadu.  - abl
Video se připravuje ...

Otec ve vazbě, matka na svobodě

Případ krutých rodičů začne soud projednávat v polovině listopadu. V pátek rozhodl, že muž zůstane dál ve vazební věznici až do zahájení procesu. Čelí nařčení z vraždy dítěte s hrozbou až výjimečného trestu.

Kristýnčina matka je stíhána na svobodě za týrání miminka. Ve vězení může strávit až osm let. O svém obvinění ale matka mrtvého dítěte odmítla s Bleskem hovořit. „Nebudu vám na to odpovídat,“ odsekla.

milo ( 12. října 2010 09:23 )

existencím bych další dítě zakázala. Proč na to ještě nejsou zákony. Vždyť ta ženská není vůbec normální a chce další dítě? A to zabije kdy? Týden po porodu? Nebo ho bude mučit ještě v těhotenství???

hitovka ( 9. října 2010 20:52 )

Tolik lidí by chtělo mimčo a nedaří se jim to a tito šmejdi se rozmnožují jako krysy. Celé dny se válí po hospodách, nikde nepracují ... Panebože, ty to vidíš ... kde jsi?!!

zirafa ( 9. října 2010 11:46 )

ani se mi nechce myslet na to, co ta holčička musela od těch zmetků vytrpět.... takové "matky" bych nechala ze zákona sterilizovat...

sissy ( 9. října 2010 10:32 )

MLUVITE MI Z DUSE !!!!

nasrana ( 9. října 2010 10:19 )

jako jsou tyto by se měli ihned zlikvidovat. Nechápu jak může někdo ublížit zvířeti, natož vlastnímu dítěti!!! Vždy mě takové články neskutečně vytočí, ještě když si představím, že za to dostanou směšný trest. Já bych se s nima ne*srala!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání