Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Ubitou Kristýnku týrala i matka!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: žig, josK - 
20. září 2010
07:49

Nečekaný závěr přineslo vyšetřování násilné smrti Kristýnky (†2 měsíce) z Náchodska. Vlastovi (30), otci nebožátka, který plačící dceru v březnu dusil polštářem a ubil pěstí, policie zpřísnila obvinění z trestného činu ublížení na zdraví na vraždu. Obviněna ale byla překvapivě také matka dítěte (21).

Žena, která bití nečinně přihlížela, nebyla původně stíhána. Nedávno ale i ona byla obviněna. Z týrání miminka. „Desátého září byla na soud podána na manžele obžaloba. Matce dítěte hrozí až osm let vězení, otci až výjimečný trest odnětí svobody,“ řekl Blesku Pavel Bužga z krajského státního zastupitelství v Hradci Králové.

O termínu soudního projednání případu nebylo ještě rozhodnuto. Obžalovaný muž je od svého březnového zatčení stále ve vazbě. Údajně je psychicky na dně, bere léky na uklidnění a jeho stav si žádá návštěvy lékaře. Několikrát se ve věznici pokusil i o sebevraždu. Jeho žena je stíhána na svobodě. Po tragické události ji zavrhli rodiče i hodně lidí na veřejnosti.

Pomoc našla hlavně u rodiny manžela, která jí poskytla azyl. Po smrti dcery se uzavřela do sebe, ani s příbuznými prý moc nekomunikuje, vyhýbá se lidem. „Jako by rezignovala, bylo jí všechno jedno. Nic ji nezajímá. Nic nedělá. Den většinou prospí, v noci se někde potuluje,“ řekla její tchyně. Podle ní jak její syn, tak i jeho manželka zaslouží potrestat.

mrum ( 3. října 2010 15:09 )

Blbost, daleko víc bezcitných sobců je mezi zbohatlíky - sami nemají chování, bolesti se bojí jak čert kříže, ale druhým ji rádi způsobují. V chudých rodinách bývalo vždy lásky a místa pro všechny dost, i když objektivně se měli někdy těžko. Hovada jsou napříč všemi vrstvami, tohle přece nebylo z bídy. Je dost matek, které skutečně bídu žijí, ale dítěti by neublížily. Kdo nemá cit, nemá. Kdo má, toho k něčemu takovému žádný režim a žádná bída nepřiměje ani náhodou.

sarik.7 ( 20. září 2010 23:54 )

taková svi.ně si zaslouží zemřít tou nejohavnější a nejbolestivější smrtí sama bych tě pomalu a jistě zabila,sem pro názor aby se založil trest smrti ale ne jen ledajaká injekce nebo proud trest smrti od lidí ukamenování ukopání to by si zasloužili takový hajzlo.vé co tohle udělaj bezbranýmu miminku.

pgga ( 20. září 2010 17:12 )

Ale byvalo a hodne vzdyt jsem tam vyrustala.Pamatuji si dost dobre jak bylo "normalni" kdyz se deti mlatily a NIKDO nic nedelalal(i ve skole).Kamaradka se bala pred telocvikem prevlest aby nido nevidel jeji modriny.Bylo "normalni" malinke deti nechat doma samotne.Bylo "normalni" poslat sestilete dite poslat do hospody pro pivo atd..........!Myslim ze dnes se tam o tom vic pise coz je dobre ale nerozumim tem "trestum" za tyto zverstva.

pgga ( 20. září 2010 17:01 )

Takze ?"matka" necinne se divala na to jak je jeji dite bito? !! COZE? Proc uz davno ve vezeni neni? To je preci ucast na vrazde a v zadnem pripade na to ona nemuze mit vysvetleni.Dale, tato "matka" muze dostat AZ OSM LET? Co je to za blbost,tady by dostala dozivoti mozna s moznosti odvolani za takovych tricet let.

hugu ( 20. září 2010 16:12 )

Tady bych velmi srdečně a vřele nesouhlasil.V tomto případě si ty dva vážili jen sebe. Byla a je daleko větší bída ve světě a matky se chovají jako matky.Tady ty dva jsou prostě jen hovada ,nezavisle v jakém režimu žijí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání