Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Za hajlování mladík nabídl policistům úplatek

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ama - 
27. června 2010
10:12

Ostravský policejní komisař obvinil z podplácení 26letého mladíka. V Ostravě-Porubě ho v pátek večer zastavila hlídka strážníků, protože šel s kamarádem uprostřed silnice. Mladík před hlídkou hajloval. Jak uvádí server idnes.cz, když se strážníci rozhodli přivolat polici, nabídl jim 3000 korun, aby na vše zapomněli.

"Strážníci nejprve vyzvali dvojici mužů k prokázání totožnosti. Jeden vyhověl, ale druhý z mužů začal takzvaně hajlovat, a to nejen vztyčením pravice, ale i vykřikováním příslušného hesla," popsala nacistický pozdrav ve svodce mluvčí moravskoslezské policie Gabriela Holčáková.

Obviněný popřel hajlování, i nabídku úplatku

Podle sersveru idnes.cz, strážníci následně muže vyzvali, aby nikam neodcházel, protože přivolají policisty. Na to mladík zareagoval nabídkou úplatku. Za tři tisíce korun měla hlídka strážníků mladíka pustit a incident neohlásit.

Strážníci odmítli tuto i další opakované nabídky. Když dorazili policisté, obviněný popřel jak hajlování, tak jakoukoli nabídku úplatku. Pokud se jeho vina prokáže, tak mu za podplácení hrozí rok až šest let vězení.

bjutifl ( 27. června 2010 16:11 )

Ono k tomu hajlování na veřejnosti dochází skutečně často. A právě proto s tebou musím soulasit, jelikož se o tom jindy nepíše. Oni si asi myslí, že když napíšou o jednom rádoby neúplatným policajtovi, tak se změní pohled lidí na ně. A jaksi jim nedochází, že jeden článek nic nezmění, když se lidi o velmi odlišné skutečnosti deně přesvědčují na vlastní kůži.

e.44 ( 27. června 2010 12:35 )

mi připadá jako vykonstruovaná vizitka a propagace "neúplatnosti" policistů. Každému soudnému člověku musí být jasné, že takhle se to asi nestalo, pokud se to vůbec stalo. A i to všemi nenáviděné hajlování je do příběhu velmi chytře zasazeno ( i když netvrdím, že k hajlování na veřejnosti nedochází).

bosomfriend ( 27. června 2010 12:32 )

on zůstane stát , ale potom už Ti to nedojde. Vymytý mozek od techto grázlů stejně nic nechápe. O to jim jde !!!!

siroky11 ( 27. června 2010 11:36 )

Ta fašistická prasata hajlují na veřejnosti a ty "demokratičtí magoři" je obviní z úplatku??? To zůstává "rozum stát" !!!

bosomfriend ( 27. června 2010 10:52 )

tuhlatu hru na demokracii už hrají dlouho. Sposta svědků a u soudu je osvobozen. Ono to vlastně vypadá tak, že jednoho dne budou hnědé a černé uniformy pochodobat legálně ulicemi. Jsou podporovíni tajně podpotování politiky, veřejnost jim taky fandí, už kvůli Romůma cizincům. To , že se hra jednoho dne obrítí proti vlastní existenci národa, tak na to dnes nikdo nemyslí. Jen tak dál !!!

Zobrazit celou diskusi