Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Topolánkova tajná svatba v luxusu

Autor: man, růž - 
4. června 2010
05:01

Bývalý premiér a šéf ODS Mirek Topolánek (54) se oženil! Tajně a bez velkého humbuku si včera po poledni vzal za ženu Lucii Talmanovou (42). Utajená svatba proběhla v luxusním hotelu Aria nedaleko pražského Malostranského náměstí.

Novomanželé během celého odpoledne z hotelu nevycházeli a jen občas se ve dveřích mihl někdo z nemnoha svatebčanů. „Skutečně se vzali. Řekli to ale jen pár lidem,“ potvrdil Blesku informaci o svatbě zdroj z nejvyššího vedení ODS.

VIDEO: Na svatbě se ukázal i letitý kamarád Topolánka Ivan Langer

Video  Ivan Langer před novináři mlžil  - val
Video se připravuje ...

Aria: Nejluxusnější hotel světa

Je nenápadný, ale luxusní. Návštěvníci cestovatelského portálu tripadvisor.com hotel Aria loni označili za nejluxusnější hotel světa. Zvenčí nenápadný hotel, který je jen pár kroků od Karlova mostu, tak předhonil i tak luxusní hotely jako třeba Four Seasons v Dubaji nebo Ritz v Berlíně.

Ve čtyřpatrovém hotelu je 52 pokojů, z nich každý má svůj styl a jméno. Hoteloví hosté si prý nejvíc pochvalují klid, domácí atmosféru a nádherný výhled. Personál připravený splnit hostům, co jim na očích vidí.

Samozřejmostí je prý třeba výběr hudby na tělo nebo promítání v soukromém kině. Doladěný do dokonalosti je každý detail. Talíře v restauraci jsou navržené jen pro tenhle hotel a zdobí je portréty slavných skladatelů. Ve foyeru hotelu jsou originály Dalího, Chagalla a Picassa.

A ceny? Nejluxusnější, Mozartovo apartmá, stojí 1200 euro za noc, tedy v přepočtu více než 31 tisíc korun. Za tyhle peníze ale dostanete romantické apartmá s dvěma ložnicemi o velkosti 90 metrů čtverečních s výhledem do Vrtbovské zahrady.

Příběh jejich lásky

Červen 2006
Přistižen s milenkou
Po volbách, v nichž ještě vystupovala šťastná Topolánkova rodina, se objevují první nevěrné fotky. Blesk expremiéra Mirka Topolánka usvědčil, že přespává v bytě u Talmanové.

Leden 2007
Talmanová je těhotná
Topolánek, který trávil s milenkou i Štědrý den, se odstěhoval od rodiny k Talmanové. Ta přiznává své těhotenství. Topolánkova žena Pavla jí popřála, aby měla zdravé dítě.

Červenec 2007
Narodil se Nicolas
Topolánkovi porodila Talmanová syna Nicolase. Expremiér je pak často vidět, jak v okolí vyráží s kočárkem na procházku. Jeho žena Pavla se přesto nechce rozvést.

Červen 2009
Fotky z dovolené
Topolánek s milenkou a synem se vrhli na luxusní dovolené, ať už se smetánkou ve Špindlu nebo na jachtách v Toskánsku. Největší rozruch ale vyvolala premiérova nahá fotka z hříšné Berlusconiho vily na Sardinii.

Říjen 2009
Stěhování z levného
Léta kritizovaní za byt s několikanásobně nižším nájemným, než je v této části staré Prahy obvyklé, se konečně Topolánek s Talmanovou stěhují o pár ulic dál. Prý už platí víc.

Únor 2010
Nakonec rozvod
Až v květnu 2009 se Topolánek, který skončil jako premiér, odhodlal k rozvodu, protože „ubližuje svým blízkým včetně Lucie“. Dohoda o majetku se rodí těžko až těsně přetím, než je manželství za 20 minut rozvedeno.

setug ( 4. června 2010 10:45 )

Nikoho moc nezajímavá, že se Topolánek oženil. To se dalo předpokládat, když se počátkem roku rozvedl, že to udělá a že to bude v luxusu, to také každý předpokládá.

quasimodo ( 4. června 2010 10:03 )

Tenhle clanek mi pripada spis dobre zaplacenou reklamu nez opravdu novinarskou praci. Vyuzijeme Topolanka, ze se tam zenil a rychle rozhlasime, ze je to nejluxusnejsi hotel a navstevnici se jen pohrnou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa