Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Topolánek volil v Brně... pražskou ODS nemá rád

Topolánek se partnerkou Talmanovou odvolili v Brně
Topolánek se partnerkou Talmanovou odvolili v Brně  (Autor: pro blesk.cz - tyden.cz)
Autor: jak - 
28. května 2010
19:30

Bývalý předseda ODS Mirek Topolánek dnes za volbami odcestoval z Prahy do Brna. Pro to, aby svojí volbu vykonal právě v Brně, měl prý několik důvodů. Chtěl prý podpořit lídra jihomoravské kandidátky a odvolit tam, kde se k němu spolustraníci chovají slušně.

Mirek Topolánek se k volbám vydal dnes odpoledne společně se svojí partnerkou Lucií Talmanovou. S voličským průkazem překvapili volební komisy strážící urnu v Střední zdravotnické škole v Brně. Oba dva prý chtěli vyjádřit podporu Václavu Menclovi - lídrovi jihomoravské kandidátky. Pro týden.cz Topolánek uvedl: "Mám trošku mentální problém volit ODS v Praze, to byl taky jeden z důvodů, proč volím v Brně. Chtěl jsem kroužkovat Václava Mencla. Slušní lidé mají u mě přednost."

Za Topolánkovou "Brněnskou volbou" by ale mohly stát špatné vztahy s pražskou ODS. I když Topolánek a Talmanová shodně tvrdí, že si váží Marka Bendy, tak zbytek kandidátky jim zřejmě blízký není. Svojí podporu jihomoravské části ODS, ale údajně slíbil Topolánek už minulý rok. "A taky se tady ke mně chovali vždy slušně, jsem tu jako doma. I proto volím v Brně," řekl Topolánek.

karamelka ( 29. května 2010 11:38 )

aby vás důchodci nepřeválcovali! http://www.youtube.com/watch?v=NkKA8ynToNs

znenadanivelkezdani ( 29. května 2010 00:07 )

tak to se nedivím, že je překvapil, mě zase překvapila vaše p r a s á c k á gramatika

barunam ( 28. května 2010 23:55 )

...... ještě politicky existuej?? Proboha proč?????

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa