Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Zeman se pochlubil dcerou, manželka přišla o holi

Autor: oce, pet - 
28. května 2010
17:36

Někdejší premiér a předseda sociální demokracie Miloš Zeman (65) opustil "balzámovou krajinu" na Vysočině a odjel volit do Ústí nad Labem. Doprovod mu dělala manželka Ivana (45) a dcera Kateřina (16).

Jeho žena se opírala kvůli trvalým zdravotním potížím o hůlku, dcera se zase nejen oblékla do trička strany SPOZ, ale její logo měla i na náušnici. Samozřejmě nemohl chybět Miroslav Šlouf - Zemanova pravá ruka.

Zeman nezklamal! A nezměnil se ani jeho suchý humor. „Kolik dostaneme hlasů? Něco mezi 5 až 100 procenty,“ se sarkastickým úsměvem odpovídal novinářům.

Dobrou náladou hýřící Zeman si ve volební místnosti tipnul i výsledek své strany a jako vždy k tomu přidal několik svých pověstných bonmotů. „Bude to něco mezi 5 procenty až 100 procenty.Jako v KLDR to asi nebude, tam někdy volí i na 103 procent,“ usmíval se. Vítězství ve volbách ale Zeman  nečeká. "Volby vyhrajeme až v roce 2014," řekl.

Neodpustil si ani rýpnutí do svého největšího rivala Jiřího Paroubka. „Bylo by fajn, kdyby lidé nevolili papaláše. Já na rozdíl od něj papaláš nejsem,“ řekl Zeman.


vinnetouvi ( 29. května 2010 21:41 )

Vrať se, Miloši, ženský Tě milujou a my chlapi Ti chlapsky držíme palce! Vrať se nám, ty kluku geniální, ať zase slyšíme Tvé bonomty MÁME TĚ RÁDI, CHLAPE!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa