Nález dopisu s roztomilou kresbou vzbudil v polských médiích velký rozruch. Informovaly o něm deníky Fakt, SE, nebo televize TVP a TVN. Všechny příběh dopisu pro Ježíška, který cestoval do Polska dalekých 405 kilometrů, velmi dojal a zaujal.

Psal se 12. listopad a Kamilka byla u Zabrze na procházce se svou maminkou Patrycjou Olszou (42) a pejskem Borysem. Najednou uviděla na poli barevné balonky, ke kterým byl přivázán dopis. Když si ho rodina přečetla, zjistila, že pochází z velké dálky.

Anička si přeje šaty Elsy

Je to k nám více než 400 km. Má dcera ihned přišla s nápadem, že musíme dívence dárek poslat,“ řekla Patrycja a okamžitě se dala do pátrání dívence. Anička je podle dopisu velkou fanynkou pohádky Ledové království a moc by si přála pod stromeček šaty Elsy.

Dále si napsala o velké růžové kolo, plyšáky a pastelky. V dopise poprosila Ježíška také o autodráhu a skateboard. „Asi má brášku,“ myslí si maminka. Nadace Strážce - Vyrovnávání příležitosti dokonce založila sbírku, aby se přání Aničky za pomoci Kamilky a její mámy mohla splnit.

V dopise píše Anička Ježíškovi o šaty Elsy.
Autor: Facebook