Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tomáškův dopis pro Ježíška má šťastný konec: Nálezci z Polska mu poslali vysněné dárky

Autor: dce - 
22. prosince 2017
18:00

Obrovskou krabici plnou dárků dostane už brzy Tomášek Slavík ze Sezimova Ústí. Dopis, který 1. prosince poslal na balonku Ježíškovi, totiž dolétl do polské Poznaně, kde ho našla trojice přátel. A ti se rozhodli mu přání nezapomenutelných Vánoc splnit.

Caro, Magdalena a Kamil našli dopis přivázaný k několika žlutým balonkům na procházce v lese poblíž Poznaně. Když si psaní z dětské ruky přeložili, zjistili, že jde o dopis pro Ježíška, ve kterém si chlapeček přeje nezapomenutelné Vánoce.

Na sociálních sítích pak trojice polských přátel rozjela pátrání po Tomáškovi Slavíkovi z Čech – jeho adresa totiž chyběla. Netrvalo to víc než pár dní, než se ho podařilo najít a zkontaktovat se s jeho rodinou. Magda i s přáteli mu v úterý dárky, které si přál, poslali.

„Tomáškovi jsme poslali balíček, ve kterém kromě dárků najde i svůj původní dopis pro Ježíška,“ prozradila serveru Onet.pl Magda. V balíčku bylo mimo jiné vysněné LEGO i auto na dálkové ovládání. „Přibalili jsme taky velkou krabici sladkostí i pár dárků pro rodiče,“ dodala Magda. „Snad se jim budou dárky líbit.“

hahapch ( 22. prosince 2017 23:45 )

vincenzo hnusnej bezcitnej přeji ti at také druzí o tobě tak mluví a píší jak budeš moc nemocný nebo umírat, režisér natočil spoustu krásných filmu pro pobavení nás všech, nikdo za nemoc nemůže, ale doufám že se mu uleví a dostane se z toho vždyt by určitě rád viděl vyrůstat jeho malou holčičku, Tomáškovi moc přeji at má krásné Vánoce s dárky co si přál, škoda že se těch dopisů na baloncích nenašlo více, nejen bezdětní by určitě dětem splnili jejich přání a udělali dobrý skutek na Vánoce, nevíte někdo o nějaké rodině co je ve finanční tísni a nemůže splnit dítěti jeho přání od Ježíška?

nika70 ( 22. prosince 2017 22:56 )

nika70 ( 22. prosince 2017 18:56 )

Až mě to dojalo. Super lidi, co Tomáškovi splnili přání

jiko100 ( 22. prosince 2017 18:36 )

Proč by měli lézt kanálama nechápu. Kluk prostě vypustil balonek s přáním a to se mu díky polským přátelům vyplnilo. Nehledej v tom žádný podvod nebo nepravost.

dilema05 ( 22. prosince 2017 18:32 )

Zdravim..sleduji tento ,,neskutecny predvanocni pribeh''od jeho zacatku..urcite kazdy slusne vychovany cech musi napsat..jsou to ale krasni lide svym charekterem ti tri mladi polaci. Tomu malemu chlapci udelali svym jednanim nezapomenutelne vanoce uz na cely jeho zivot,si myslim..dekujeme za pekny,lidsky pribeh se stastnym Happy Endem...V dnesni,chaoticke a zle dobe,je to primo sladke pohlazeni na dusi..Stastne vanocni svatky vsem tady

Zobrazit celou diskusi