A že zrovna žádnou chatu či jiný rekreační objekt nevlastníte? Zde najdete přehledný seznam chat, chalup, prázdninových domů, vil a srubů, které si můžete v průběhu celého roku libovolně pronajímat. Jeden týden tedy budete moci trávit v luxusní vile s vířivkou a druhý třeba v dřevěné horské chatě, kde na vás dýchne nostalgie…

Autor: Tourtrend

Tradiční česká dovolená nabízí řadu výhod!

Další nespornou výhodou domácí dovolené je její cena, která byla, je i bude stabilně cenově nejpříznivější. Posuďte sami:

* ušetříte za dopravu

* ušetříte za stravování

* ušetříte poplatky a příplatky spojené s létáním

* ušetříte za výměnu peněz, výběry z bankomatů a roaming

Jinak řečeno vaše dovolenkové náklady budete mít neustále pod kontrolou!

Chcete zabavit své děti a přitom v klidu odpočívat?

Proto není nutné dlouze popisovat, že takovéto cestování je maximálně výhodné zejména pro rodiny s dětmi. Děti se zabaví u bazénku, na houpačkách anebo prostě přípravou večerního táboráku spojeného s opékáním špekáčků. Rodiče mohou odpočívat, jsou klidnější a dovolenkování plní svůj účel. Navíc každý kout naší republiky nabízí zajímavá místa k poznávání, ať už to jsou hrady a zámky, či poznávací turistické trasy pro každodenní výlety.

Autor: Tourtrend

Jak vybírat ubytování?

Ubytování v Česku či na Slovensku už zdaleka nezajišťují pouze hotely a kempy. Síť rekreačních chat, chalup, prázdninových domů, vil, srubů a dalších rekreačních objektů se díky zvýšené poptávce stále rozšiřuje a zkvalitňuje. V nabídce Tourtrend jich najdete v současné době přes 1 200 objektů, které můžete využít k trávení nezapomenutelných prázdnin.

V katalogu Nejkrásnější chaty a chalupy naleznete přehlednou nabídku rekreačního ubytování pro vaši individuální dovolenou. Vybírejte jak z luxusních objektů, tak z cenově schůdnějších rekreačních chat. Je možné vybrat si dle vlastních priorit, popřípadě dle termínu vaší dovolené. Snadno se dostanete například ke zlevněným nabídkám či různým výhodám.

Autor: Tourtrend

Nezapomínejte, že dovolená v Česku znamená zažít prázdniny bez rizik... A že se jejich počet poslední dobou v Evropě zvýšil, o tom nelze pochybovat. Tištěný katalog s nabídkou rekreačních objektů si může každý zájemce zdarma objednat ZDE – a plánování dovolené může začít!