Pokud máš chuť to říct po svém, Milka tě v tom nenechá. Připravila inspiraci v podobě šesti českých a dvou slovenských párů, které vyprávějí své originální příběhy lásky. Kromě toho je tu taky zábavný test Jak bys to řekl po svém nebo aplikace Vytvoř srdce podle svého gusta.

Foceno v hotelu The Mark
Autor: Marie Bartošová

Foodies Jirka a Marika

Vaření je jejich společnou láskou a věnují mu většinu volného času, který tráví převážně přípravou receptů na svůj blog Kitchen Story. Tak jako všechno, i vyznání lásky Jirky a Mariky se točí kolem plotny. Speciální recepty z oblíbených surovin jsou tím nejkrásnějším, čím si navzájem lásku projevují.

Autor: Marie Bartošová

Fashion blogeři Martina a Juraj

Kromě společných fashion akcí si užívají plnými doušky taky CrossFit, který nabízí teď módě zcela nové pole působnosti. Jejich vyznání lásky se překvapivě netočí kolem drahých a luxusních značek, ale jsou to především rozkošné drobnosti. Juraj například s oblibou připisuje Martině vzkazy na její lístečky s úkoly.

Autor: Marie Bartošová

Studenti Ymy a Martin

Studentům stačí pár společných let ve školních lavicích, pak jedna pořádná párty a je to. Ymy s Martinem to znají z vlastní zkušenosti. Potkali se na Karlově univerzitě a jejich společné vysedávání na různých předmětech nakonec přerostlo ve vztah, který je protkaný nejen vtipnými situacemi na základě odlišných kultur, ale také hodně rozdílnými zájmy.

Foceno v hotelu The Moods
Autor: Marie Bartošová

Cestovatelé Michal a Lucie

Jednoho dne vzali kola a rozhodli se objet za tři roky celý svět. Od té doby ujeli další desítky tisíc kilometrů a kola jsou stále jejich srdcovou záležitostí. Proto se také jejich vyznání lásky pojí s cestováním – Michal překvapil Lucku cestou do Karibiku, o které neměla předem nejmenší tušení. A byla to nakonec pro oba nejdobrodružnější expedice z těch, které doposud zažili.

Autor: Marie Bartošová

Tatér Tomáš a Karolína

Životní drive a inspiraci přináší šestadvacetiletému tatérovi zejména touha po odlišnosti. Tomáš si nekonvenčnost prosazuje dokonce i ve světě tetování. Posledním výstřelkem bylo vyznání lásky v podobě tetování. Celé jeho lýtko zdobí motiv růže, který symbolizuje vzpomínky na přelomové události v jeho životě a je zároveň vyznáním lásky Karolíně.

Foceno v Dilmah t-boutique v pasáži Broadway, Praha 1
Autor: Marie Bartošová

Neslyšící Martin a Hanka

Narodili se jako neslyšící a znakování mají doslova v krvi. Při porovnání se světem slyšících se zde sice najde celá řada rozdílů, Hanka s Martinem však chtějí všude kolem sebe ukazovat hlavně to, že neslyšící rozhodně nejsou o nic chudší než většina z nás, kteří jsme slyšící. Ticho s sebou nese také zcela speciální vyznání lásky. Hanka s Martinem si například společně vymysleli vlastní znaky, kterým nikdo jiný nerozumí.

www.reknitoposvem.cz
Autor: Marie Bartošová

14 báječných způsobů, jak svým láskám vyznat lásku
I na váš pytel někde čeká ta správná záplata. Stačí se jen vyslovit. Originálně a přesně podle svého naturelu. Tak to řekněte své lásce po svém. Třeba takhle, mrkejte!

A jak bys to řekl po svém ty?

Udělej si zábavný test a zjisti, jak bys to řekl po svém právě ty. Výsledky kvízu pak můžeš poslat svému partnerovi i přátelům nebo je s nimi sdílet na Facebooku.

Hlavní motiv svátku zamilovaných je srdce, které si můžeš vytvořit přesně podle svého gusta. Navíc denně odměníme 20 autorů vytvořených srdcí čokoládovými pralinkami I Love Milka. Více informací najdeš na www.reknitoposvem.cz.