Už nemusíte o své letní dovolené pouze snít! Právě naopak! Zrovna teď je ten pravý čas pro výběr vaší dovolené na léto 2015! Ptáte se proč? Protože pouze nyní si můžete pořídit letní First Minute zájezdy za zálohu pouze od 500 Kč!

Díky zcela unikátní nabídce od cestovní agentury Invia je nyní výběr vaší dovolené daleko jednodušší! Letní dovolenou si může zarezervovat zcela každý! Akce Chytrá záloha od 500 Kč nabízí možnost zarezervovat si jakýkoliv letní First Minute zájezd za nízkou zálohu, a to již od 500 Kč. Stačí si jen vybrat z široké nabídky zájezdů na léto 2015 a využít tak této jedinečné nabídky.

Poptávka po First Minute zájezdech, tedy zájezdech koupených s dostatečným předstihem, loni rapidně stoupla. A letos se předpovídá, že vzestup bude ještě daleko větší. Není se čemu divit. First Minute zájezdy jsou na rozdíl od Last Minute zájezdů vybírány s předstihem, tedy bez zbytečného stresu a navíc s výběrem z daleko širší nabídky. Nemusíte svoji vysněnou dovolenou vybírat pouze ze „zbytků“! Právě naopak!

Láká vás Turecká Riviéra? Táhne vás to více do Řecka a jeho nezapomenutelné atmosféře anebo dáváte přednost pohodové rodinné dovolené na chorvatské či bulharské pláži? Cestovní agentura Invia nabízí široký výběr letních zájezdů od více než 300 cestovních kanceláří, a to navíc se zajímavými slevami za včasný nákup! Využijte tedy jedinečné nabídky a vyberte si svůj zájezd online přes portál Invia.cz nebo na jedné z více než 100 poboček Invia po celé ČR!

Ještě pořád s výběrem letní dovolené váháte? Zkuste si sami sebe představit na prosluněné turecké nebo egyptské pláži s bílým pískem a nechte se unášet oázou klidu a pohody. Cítíte to uvolnění? To a ještě mnohem více můžete zažít na letní dovolené s cestovní agenturou Invia! A to vše za nízkou zálohu od 500 Kč! Akce sice trvá až do 28. 2. 2015, počet nabízených termínů se však snižuje každou minutou, a proto si pospěšte a nepropásněte tuto jedinečnou nabídku! Vyberte si z nabídky letních zájezdů ještě dnes!