Oblékání, česání i líčení

Není tajemstvím, že nejoblíbenějším tématem dívčích her vůbec je starost o vzhled, ať už se jedná o výběr oblečení, zkrášlování obličeje či vlasů nebo dokonce všeho najednou. Začít proto můžete hrami jako je Shopahlic Hawai nebo Super Shopping, kde budete mít rozpočet pro nákup všeho, co pro svůj dokonalý vzhled potřebujete. Budete si tak moci koupit cokoliv, ale nezapomeňte také šetřit.

Úpravu vhledu bez starostí s nakupováním pak můžete provádět například v oblíbených hrách Pinup Facial Bauty nebo Cinderella’s Princess Makeover. Zajímavým zpracováním oblékačky je pak hra Čtyři přírodní živly, kde budete zhmotňovat své představy o kráskách představující vodu, vzduch, zemi a oheň.

S dalšími hrami se ale můžete pustit také rovnou do provozování vlastního módního salónu. Toužíte-li po kadeřnictví, jasnou volbou jsou hry Sue kadeřnice nebo Veselé kadeřnictví. Ohledně líčení zase doporučujeme vyzkoušet hru Beauty Salon Mix Up. Her na zmíněná témata ale na webu HryDnes.cz naleznete samozřejmě daleko více.

Nečekejte na nic a zkuste hned úpravu vlasů ve hře Veselé kadeřnictví ZDE.

Autor: Net Income

Hry se zvířátky

Roztomilá a hravá, taková jsou zvířátka v online hrách. Naučte dívky starat se o tyto živé tvory a nechte je užít si s nimi i spoustu zábavy. Nejen, že si pohrají, ale spoustu věcí se i naučí.

Na úvod se hodí třeba série her, která procvičí mozek a kombinační schopnosti. Jedná se o velmi populární onlinovky Monkey go happy, a to celkem v osmi dílech. Jimi vás provede malá opička, kterou je třeba rozveselit. Aby přestala plakat, je zapotřebí plnit na obrazovce různé úkoly. Některé jsou jednoduché, jiné se neobejdou bez dlouhého přemýšlení a zkoušení. Zároveň byste neměli plýtvat kliknutími, protože celkový počet kliků určuje vaše skóre. Vyplatí se tak nejprve přemýšlet, a pak až konat.

Pusťte se rovnou rozveselování a spusťte si hru Monkey go happy marathon ZDE.

Klasické pečování o domácí zvířátka pak skvěle simulují spíše hry jako Dog Hotel, Domácí mazlíčci nebo Virtuální štěňátko. Nemusíte ale zůstávat při zemi, spousta her se věnuje také starostem o koně a poníky.

A na závěr ještě jedno zvířátko, ale na tak ledajaké. Jestliže jste někdy toužili po cvičení delfínů, tak My dolphin show je hra přesně pro vás. Hlediště mořského akvária se plní lidmi a vaše tréma stoupá. S delfínem vás totiž čeká nelehké vystoupení. Musíte proskakovat kruhy, strkat do míčů a překonávat překážky ve vodě. A to všechno tak, aby se vaše kousky líbily divákům co nejvíce.

Vycvičte si svého delfína a ukažte představení v My Dolphin show ZDE.

Autor: Net Income