Překvapením roku je, že v nové kategorii All Star porazil český vyhledávač Seznam.cz zahraniční Google a umístil se tak na prvním místě. Mezi nejoblíbenějšími weby nechyběla sociální síť Facebook, Youtube, slevový server Slevomat nebo aukční portál Aukro.

Další ceny se udílely v kategoriích Vyhledávače, kde zvítězil pro změnu Google.cz, Internetové obchodování, kde vyhrálo Aukro.cz, cenu za nejlepší Nástroje a služby si odnesly Mapy.cz, stejně jako za svou mobilní verzi v kategorii Mobilní služba. První místo v internetovém zpravodajství obsadil iDnes.cz, ze zájmových webů je letos nejoblíbenější databáze filmů a recenzí ČSFD.cz.

V kategorii významné osobnosti se umístil svérázný blog 1000 věcí, co mě serou, módní blog Módní peklo, blog o jídle a souvisejících tématech Cuketka nebo pozitivně naladěný blog o hledání životního štěstí Šťastný blog.cz.

Odborná porota vybrala také Anticenu, kterou si odnesl poslanec TOP 09 Jan Farský za novelu loterijního zákona. Cenu za projekt roku si svými webovými a mobilními aktivitami vysloužila Česká televize a těsně za ní se umístil satirický web Žít Brno, který reaguje na politickou a kulturní situaci v Brně.

Blesk.cz získal šesté místo mezi zpravodajskými servery. Děkujeme vám za vaše hlasy a doufáme, že si vaši přízeň zachováme i nadále.