Ve věcech herečky Rose McGowan na letišti ve Washingtonu byly nalezeny stopy drog. Policie však nezjistila, o jaký druh omamných látek šlo. McGowan byla také předvolána k soudu. Herečka se k tomu vyjádřila v úterý ráno, kdy na Twitteru sdílela tweet od Ashlee Marie Preston, který zněl: „Kdyby si Rose vzala od Weinsteina úplatek za mlčení, obvinění by nepřišlo a neexistovaly by ani titulky v novinách.“

Podle New York Times byla McGowan nabídnuta smlouva o mlčenlivosti a úplatek v hodnotě milionu dolarů. Ty však odmítla. Herečka také uvedla, že příkaz k zatčení existuje, ale policie vlastně neví, za co by ji měli zatýkat. „Chtějí mě umlčet? Existuje příkaz k zatčení mé osoby ve Virginii. Je to kravina,“ uvedla Rose.

Rose MacGowan Harvey údajně znásilnil v roce 1997 na Filmovém festivale Sundance. Poté prý dostala jako „bolestné“ od producenta 100 tisíc dolarů. Rose byla první herečkou, která na producenta odhalila jeho nechutné chování, přidalo se k ní dalších 80 žen. Mezi nimi i Angelina Jolie nebo Gwyneth Paltrow.

Fotogalerie
33 fotografií