Dominique Huett se chtěla stát herečkou. Když se tedy seznámila s americkým producentem Harveym Weinsteinem, brala to jako příležitost. Pod rouškou pracovní schůzky se stavila u něj na hotelu a tam to všechno začalo.

Nejprve jí prý hollywoodský úchylák zíral na prsa a chtěl vědět, jestli někdy podstoupila plastiku. To by jí prý mohlo byt v její kariéře na škodu. Pak odešel do koupelny a zpět se vrátil jen v župánku. Pak ji donutil k masáži a protože odpověď ne neznal, přinutil ji také k orálnímu sexu a nakonec před vyděšenou ženou masturboval. Za toto všechno jí nabídl roli v projektu Runway. Dominique si však nakonec zahrála pouze sexy instalatérku v seriálu Blue Bloods. Za psychickou újmu však požaduje pět milionů dolarů.

Navíc nežaluje pouze Weinsteina samotného, ale celou jeho firmu, která podle jejích slov o jeho nekalých činnostech všechno věděla. Prý měli dokonce najaté ženy, které se objevovaly na schůzkách dané herečky s producentem, aby vytvořily falešný pocit bezpečí. Poté se nenápadně vytratily.

Ke znásilnění Weinsteinem se přiznala také herečka Mimi Haleyi. Ta si prožila nechutný zážitek přímo u Harveyho doma. „Snažila jsem se ho zastavit tím, že jsem řekla, že mám menstruaci,“ uvedla otřesená žena s tím, že ji nakonec přepral a povalil na postel v pokoji jeho dětí. „Na zdech byly obrázky, které děti namalovaly,“ uvedla.

„Chtěla jsem ho ze sebe dostat, ale nešlo to, nešel zastavit. Pak mi roztáhl nohy, vyrval ze mě tampon a…,“ uprostřed věty se Mimi rozplakala a musela ji utišit její právnička. „Tohle bych si nenechala udělat ani od svého partnera,“ dodala s tím, že se pak Harvey odvalil na záda a zeptal se jí, jestli si nemyslí, že jsou si nyní blíž, na to herečka odpověděla jasné ne.

Fotogalerie
25 fotografií