O svém soukromí Helena Houdová mluví minimálně, ale teď šokovala celý svět.

„Jako dítě jsem byla sexuálně zneužita. Jako teenager jsem byla sexuálně obtěžována muži. Byla jsem využita jen tak pro něčí potěšení už jako dospělá žena, i když jsem řekla NE. Na ulici mě chytali za různé části těla bez mého svolení, přes zadek mě pláclo tolik cizích mužů, že to ani nejde spočítat. Pořád dokola někdo využíval mého těla a mé mysli,“ sepsala modelka svou zpověď na sociální síť.

Tímto vzkazem ze sebe nechce udělat oběť, jen chce dodat sílu ostatním ženám a mužům, aby si přiznali, že to, co se stalo, neodrazuje to, kým jsou. Věří, že časem si každý najde příležitost, jak se s takovou věcí vyrovnat, a naučí se sám sebe přijmout a milovat.

„Trvalo mi dlouho, než jsem přestala cítit vinu, stud a přestala pochybovat o sobě a svém těle. Chci, aby se mé já stalo silnější. Miluji své tělo a odpustila jsem jim, odpustila jsem sobě, což mi trvalo hrůzných třiatřicet let, kdy jsem si hojila tyto rány,“ dodala Houdová.

Modelka v posledních letech stáhla z veřejného života do přírody, se kterou se snaží sžít. Modelka se po svém vítězství v Miss ČR 1999 stáhla do ústraní, provdala se za miliardáře Omara Amanta, se kterým má tři děti. Stala se vegankou, nyní se snaží přejít na zcela syrovou stravu, s manželem se rozvedla, prodala dům za 20 milionů a se svými dětmi, které nechodí do školy, cestuje po světě.

Houdová o svém životě: Já i děti jsme vegani, stará se o mě Bůh a škodlivé kampaně nefotím!

Video
Video se připravuje ...

Houdová o svém životě: Já i děti jsme vegani, stará se o mě Bůh a škodlivé kampaně nefotím! Blesk TV

Modelka Helena Houdová: Už rok na sobě neměla make-up! A své děti nenechá očkovat!

Video
Video se připravuje ...

Modelka Helena Houdová: Už rok na sobě neměla make-up! A své děti nenechá očkovat! Blesk TV

Fotogalerie
61 fotografií