Ke speciální terapii ji dohnal stres z prodeje milovaného domu v New Jersey, ale i rozvod s miliardářem Omarem Amanatem. „Ahoj, světe! Jsi nějak světlejší a hlasitější. A určitě víc voníš,“ byla první slova topmodelky, když vylezla z maringotky, kde terapie probíhala.

„Nevím, jestli už můžu do slov dát, co pro mě tahle iniciace tmou znamená. Každopádně odjíždím ze svého ‚doma‘ posledních šesti dnů citlivější na všechno,“ svěřila se na sociální síti.

„Můj cíl byl si odpočinout, což se povedlo, prosnila jsem v podstatě první tři dny, ať už spící, či bdící. A pak už mi jenom začaly chodit dary a učení ve formě návštěv z různých dimenzí, vize a spousta lásky, pochopení i odpuštění,“ dodala nadšeně.

Ahoj svete. Jsi nejak svetlejsi🌟..a hlasitejsi📣🎵..a urcite vic vonis.🌼😄 Nevim, jestli uz muzu do slov dat, co pro me tahle iniciace tmou znamena. Kazdopadne odjizdim ze sveho 'doma' poslednich sesti dnu citlivejsi na.. no - vsechno😄 Muj cil byl si odpocinout, coz se povedlo, prosnila jsem v podstate prvni 3 dny, at uz spici ci bdici. A pak uz mi jenom zacaly chodit dary a uceni, ve forme navstev z (a do) ruznych dimenzi, vize a spoustu lasky, pochopeni i odpusteni. Dekuju www.tmaleci.cz za vsechno!! 🎇🎇🎇🎇🎇 I just spent 6 days in complete darkness, and what an initiation that was. My third eye is more open, I can feel 1000x more (I hope thats a good thing😄), smell, see and hear so bright.. I received a lot of visitors from dimensions close and far and accepted many gifts. Love to all!! #tretiOkoVidi #tmaLeci #6dniVeTme #6dniNaDzusech #vMaringotce #dimenze #bytosti #magicka #tma #andele #laska #pochopeni #weAreAllOne #thirdEye #love #magic #intuition #carma #dimensionHoping #angels #dragons #dark #light #darkHeals #dreams #daydreaming #manifesting #notEvenTinyLight #initiation #throughDarknessToLightWithin

Příspěvek sdílený Helena Houdova (@helenahoudova),Srp 31, 2017 v 10:54 PDT

 

Vše o Heleně Houdové naleznete: ZDE!!

VIDEO: Modelka Helena Houdová: Už rok na sobě neměla make-up! A své děti nenechá očkovat!

Video
Video se připravuje ...

Modelka Helena Houdová: Už rok na sobě neměla make-up! A své děti nenechá očkovat! Blesk TV

Fotogalerie
23 fotografií