Helena Houdová přiletěla zpět do Prahy a stejně jako řada modelek a ostatních celebrit si nenechala ujít otevření největšího obchodního centra na Chodově. Navštívila obchod plný kousků od českých návrhářů, ale víc než její přítomnost byla šokující její vizáž.

Fanoušci ji totiž poslední roky znají spíš jen sporadicky oblečenou nebo rovnou nahou, bosou, usazenou hluboko mezi pralesy a pochopitelně bez známek make-upu.

Video
Video se připravuje ...

Modelka Helena Houdová: Už rok na sobě neměla make-up! A své děti nenechá očkovat! Blesk TV

Teď ale přišla v dlouhých šatech, které byly pochopitelně z přírodního materiálu, jinak by je Houdová na sebe neoblékla. K tomu si vzala červené boty na jehlovém podpatku, vlasy si stáhla do culíku a hlavně si na obličej nanesla make-up a rty si nalíčila rudou rtěnkou.

Navíc se chystá na svou další změnu v životě. S dětmi se chystá kočovat světem až do Austrálie.

 „Nejdřív pro mě bylo těžké opravdu se oprostit od toho věčného kruhu – musíš vydělat, abys to mohla vložit do auta nebo hypotéky. A v tom už jsem nechtěla být, takže jsem z něho vystoupila,“ vysvětlila modelka Blesku.  

V budoucnu se možná zase budeme chtít usadit a třeba se někam vracet. Ale teď nám to vyhovuje.  Děti teď blbnou kolem starověkého Řecka a Říma, takže se tam chystáme. Pak jedeme do Thajska a Austrálie,“ dodala divoženka, která se nedávno nechala zavřít na týden do temné maringotky, kde si čistila mysl. 

Video
Video se připravuje ...

Houdová o svém životě: Já i děti jsme vegani, stará se o mě Bůh a škodlivé kampaně nefotím! Blesk TV

Fotogalerie
47 fotografií