Na to, aby děti modelky Heleny Houdové zažily vzrušující dobrodružství a viděly to, co ještě neviděly, nemusí jezdit až na druhou stranu světa. Jelikož s nimi modelka léto tráví v Česku, zažívají typické činnosti českých dětí, které zde žijí celý život. A jak je vidět, zamlouvá se jim to.

Krásná modelka je vzala s přáteli na vodu. Konkrétně tedy na Vltavu a podle fotografií se to dětem opravdu líbilo. Navíc se jim povedlo vyfotit krásný snímek s dvojitou duhou. Potom se šli společně podívat na vodní hrad Švihov a svůj první školní den v rámci unschoolingu, který modelka praktikuje, strávili v Katakombách Klatovy.

Video
Video se připravuje ...

Modelka Helena Houdová: Už rok na sobě neměla make-up! A své děti nenechá očkovat! Blesk TV

Nas prvni skolni den probehl jak jinak nez..... s mumiema! 😲🤔 A to jsou mrtvi doopravdy mami??? A proc umrely? A je nektera mumie princezna? A jses si fakt jista, ze byli zivy? A proc jsou zcernaly? A proc nejsou zabaleny v toaletaku?😣🙄🤤 Ja si od malicka pamatovala, ze jedna z nejstarsich mumii v Klatovech byl Jan, ale nebyla jsem si jista, zda Malina nebo Jahoda.. tak vcera jsem si po triceti letech mohla ujasnit tuto zasadni otazku. 🙄 Our NotBackToSchool day was spent of course with ... mummies!! (who else..) Are they dead for real mami? And why are they not wrapped in toilet paper? (Seriously, no more Scooby Doo) #katakomby #Klatovy #mumie #mummies #JanJahoda #svetJeNaseTrida #weAreWorldschoolers #worldIsOurClassroom #history #jesuits #naturallyMummified #wonder #knowledge #discovering #world #underworld #podzemi #learning #tajemno #transformace #fascinujici #zivot

Příspěvek sdílený Helena Houdova (@helenahoudova),Zář 5, 2017 v 1:04 PDT

„Náš první školní den proběhl jak jinak než... s mumiema! A to jsou mrtví doopravdy, mami? A proc umřeli? A je některá mumie princezna? A jseš si fakt jistá, že byli živí? A proč jsou zčernalí? A proč nejsou zabalení v toaleťáku,“ vypsala modelka nejčastější otázky svých ratolestí. Snad na všechny znala odpověď.