Po dvou deskách, které vydal s projektem Grinderman, natočil australský hudebník Nick Cave novou a velmi očekávanou desku, která vychází pět let po posledním studiovém albu Dig, Lazarus, Dig!

Novinka z dílny Cavea a jeho kapely The Bad Seeds nese název Push the Sky Away, oficiálně vyjde 18. únoru, ale už se o ní mluví jako o jedné z nejúchvatnějších desek kapely The Bad Seeds. "Nevím, tahle deska mi prostě přijde nová, víte, ale nová tak nějak postaru," řekl o ní Nick Cave, který ji osobně i se svým ansáblem přiveze do Tipsport Areny na pražském Výstavišti 22. listopadu.

Je to sice ještě daleko, ale vstupenky si na ni fanoušci budou chtít pořídit co nejdříve. Samotný Cave přišel s originální akcí, kterou spojil s Valentýnem. Oficiálně budou vstupenky nejen na pražský koncert k dispozici od 15.2. v klasických předprodejích sítích Ticketpro a Ticketportal, ale ti, co Nicka Cavea a své partnery skutečně milují, budou mít k lísky k dispozici ve fun clubu na stránkách www.nickcave.com. Když ho milujete, není co řešit...