Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Krásná mluvčí Karla Schwarzenberga: Chodí s Danem Bártou!

Autor: ljš - 
24. ledna 2013
05:01

Miloš Zeman považuje dceru Kateřinu (19) za trumf své kampaně, to dcera Karla Schwarzenberga se do kampaně sice nezapojila, po boku knížetě však stojí neméně okouzlující dívka. Jeho krásná mluvčí Alžběta Plívová (28) je navíc partnerkou zpěváka Dana Bárty.

Přestože Alžběta ani Dan o svém vztahu moc nemluví, žijí spolu už několikt let. Krásná mluvčí TOP 09 se po boku populárního zpěváka objevila už na Karlovarském festivalu před třemi lety. Seznámili se, když mu Alžběta, která vystudovala bohemistiku na pražské Filozofické fakultě, dělala korekturu jeho knihy o vážkách.

"Jsme spolu několik let, není to nahodilý vztah. A změnou práce se mezi námi nic zásadního nezměnilo," řekla v rozhovoru pro časopis Instinkt Alžběta. Dál ale o svém partnerovi mluvit nechtěla. "Nemám mandát o něm moc mluvit, asi by neměl radost," dodala jako správná tisková mluvčí.

Noc s Karlem

Dan Bárta je jako celá řáda dalších umělců podporovatelem Karla Schwarzenberga v jeho boji o Hrad. I on se proto zúčastnil nedělní Noci s Karlem. Společně s Vojtou Dykem a jeho kapelou Nightwork vystoupil v pražské La Fabrice.

"Je to člověk z mého pohledu důvěryhodný a zkušený. Osobnost, která se chce stát součástí Evropy jako celku. Svým způsobem reprezentuje kulturu, k níž vzhlížíme. Tím myslím civilizovanost, elementární slušnost a etiku, která se nepotřebuje opírat o literu zákona, nýbrž o morální vnitřní kodex," vysvětluje svou podporu Schwarzenbergovi Bárta.

glumik ( 24. ledna 2013 18:08 )

Komárek v komentáři pro čtvrteční Lidové noviny poznamenává, že čeští občané už nejsou otřeseni jen z opatření vlády premiéra Petra Nečase (ODS). Musí se bát především o práci. Českou ekonomiku totiž táhnou především zahraniční automobilky. Pokud se situace v Evropě ještě zhorší, tak budou tyto české pobočky zavřeny, zahraniční vlastníci totiž budou chránit především své domácí zájmy. A co zbude českým občanům potom? "Nezbude než se živit vlastní prací opřenou o český kapitál, otevřít dveře novým „Baťům“, energickým podnikatelům a manažerům, co i s rizikem půjdou na východní trhy, kde na osvědčené výrobky ČKD, Škody Plzeň, Vítkovic atd. stále ještě čekají. Osvobodíme se tak i od současných 220 miliard korun dividend, které draze platíme do zahraničí (čtyřnásobek celé dluhové služby). To ale vyžaduje ekonomicky obzvláště vyspělého a silného prezidenta s vlivem, kterým je dle mých poznatků Miloš Zeman. Proto ho chci volit, aniž bych panu Schwarzenbergovi ubíral na důstojnosti," píše Komárek.

glumik ( 24. ledna 2013 18:07 )

http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Valtr-Komarek-Knize-je-mozna-slusny-ale-na-Hrade-potrebujeme-e konoma-260655 Valtr Komárek: Kníže je možná slušný, ale na Hradě potřebujeme ekonoma Ekonom a čestný předseda ČSSD Valtr Komárek má za to, že dvěma prezidentský, kandidátům - Miloši Zemanovi a Karlu Schwarzenbergovi (TOP 09) - není měřeno stejně. Je sice možná, že kníže vystupuje slušněji, ale podle Komárka jde v této složité době o to, aby zemi vedl ekonom, který ji bude schopen pomoci. Toho je schopen Miloš Zeman.

gogo ( 24. ledna 2013 17:59 )

Kdo má peníze, má moc.. Kdo má moc, ovládá média... Kdo má média, ovládá stádo... Odevšad, na každém kroku ... Schwarzenberg má peníze nejen z obrovských restitucí, ale má i všehoschopného ministra financí... Dále ho musí masivně podporovat církev, neboť je mu zavázána za nepříčetné církevní restituce... Takže 1+1=2 A můžete si typovat, koho bude zmanipulované stádo volit..

rambo1993 ( 24. ledna 2013 17:06 )

Se Zemanem je sranda. Navíc je to hodný chlap

glumik ( 24. ledna 2013 16:52 )

http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Profesor-Krejci-o-sikovne-dvojce-knize-Kalousek-a-jejich-propa gande-260499

Zobrazit celou diskusi