Stánek s vystavenými cédéčky praskal ve švech! Starším obyvatelům republiky vláda v novém roce kapánek přidala na penzích, takže se fanoušci nežinýrovali a 300 korun za jedno album do svých oblíbenců vrazili! „Poslouchám je přes patnáct let, možná déle. Na tenhle koncert jsem přijela až z Brna. A cédéčka si koupím dvě, alespoň jim přispěji. Hlavně ať zpívají dál,“ prozradila čiperná paní.

Vychytralý Vašek

„Já sice jdu do důchodu, ale to přece neznamená, že nemohu zpívat,“ prozradil kulišácky Vašek (59). Ten nechal svou choť nahrát několik písniček samostatně pro zahraniční firmu. Peněz totiž není nikdy dost, tak aby Eva přispěla do rodinného rozpočtu. „Ale společné zpívání plánujeme, dokud to půjde. Dokud budeme zdraví,“ slíbil Blesku Vašek.

Eva a Adam

Právě kvůli cizincům si Eva změnila příjmení na Adams. „To aby to uměli vyslovit. Moc se mi to líbí,“ svěřila Blesku Eva. „Adam má k Evě blízko, tak vzniklo Adams,“ vysvětlil Vašek. Během vteřiny pak byla dvojice doslova zavalena lidmi, kteří vážili cestu na koncert do pražského Království železnic pro poslední podpis na právě zakoupené cédéčko.

Fotogalerie
4 fotografie