Bývalý pilot se o Travoltovi vyjádřil jako o muži s nekonečným sexuálním apetitem. Travolta si s oblibou natáčel své sexuální praktiky a dokonce ujížděl i na hromadném sexu.

Goterba se s Travoltou seznámil, když u něho byl herec na pohovoru na pozici pilota. Mezi oběma přeskočila jiskra a během několika týdnů se stali milenci.

Masáž od Travolty

"Letěli jsme spolu do Monterey v Kalifornii. Dali jsme si skvělou večeři a John mě začal svádět. Jakmile jsme dojedli, šli jsme spolu na hotel a on se mně zeptal, jestli bych nechtěl masáž. Čekal jsem, že něco takového bude následovat, takže jsem souhlasil. Dal jsem si sprchu, vyšel jsem pouze v ručníku a on si mě položil na postel. Udělal mi skvělou masáž a poté se to zvrhlo v něco víc," vypověděl pilot.

Stýkali se čím dál tím častěji

Po této divoké noci se začali stýkat čím dál tím častěji a scientologický blázen Travolta si kdykoliv Goterba vyzvedl, kde jen bylo třeba.

Goterba viděl Travoltu naposled na začátku 90. let, když se herec oženil s Kelly Preston. "S Johnem jsme šli na procházku a já se ho zeptal, jestli stále upřednostňuje muže, nebo ženy, a jak to teď po jeho svatbě s námi bude? John se mi podíval do očí a řekl mi, že stále upřednostňuje muže. To bylo naposledy co jsme se viděli."

Fotogalerie
7 fotografií