I když se tento týden v Prostřenu původně zdálo, že nejvíce konfliktů se bude točit kolem vegetariánky Nikoly a její neochoty ochutnat maso, daleko víc emocí nakonec vzduchem létalo kvůli vajíčkům.

Během středeční večeře totiž hostitelce Soně poněkud ujely nervy. Její vztek přitom odstartovala poměrně nevinná poznámka ohledně barvy dezertu. „Myslíš, že je to tak žluté jenom těma vajíčkama?“ zeptala se Daniela a chtěla vědět, zda jsou vejce domácí a jestli není jídlo dobarvované i jiným způsobem.

To se ovšem hostitelky značně dotklo a začala Danieliny dotazy považovat za útok. „Čistě domácí vajíčka. Pokud lidem nevěříš, tak věř mně, já ti to mohu i odpřisáhnout,“ bránila se a naopak soupeřku označila za nedůvěřivého člověka. „Ty musíš vědět všecko,“ rýpla si na oplátku Soňa. Ta o sobě sama prozradila, že je poměrně výbušná a nemá ráda hlupáky a arogantní lidi.

Zřejmě ji rozhodila i nepovedená zábava, kdy mladému Romanovi věštila věci budoucí pomocí tarotových karet. Správně vyčetla, že má Roman sestru, ale už jí nevyšel její věk. Spletla se pak i v otázce bydlení, jelikož tvrdila, že mladík platí nájem. On přitom místo toho bydlí v domě rodičů a nemusí se tak o finance starat.

Všechny pak pořádně přivedla do rozpaků, když se rozmluvila o Romanově milostném životě. „Honíš pořád tu svojí, z každé strany, kde se dá. Nic ve zlém, jsi muž, ale ne každému se to líbí. Takže ona z lásky k tobě kolikrát přetrpí to, že to chceš, i když to vypadá, že to je úplně v pohodě,“ rozmluvila se o sexuálních záležitostech Soňa a mladíka varovala, aby si na to dával pozor. „Tak uvidíme,“ zhodnotil její pokusy Roman a netvářil se zrovna dvakrát nadšeně.

VŠE O POŘADU PROSTŘENO! ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
31 fotografií