Čtvrtečním hostitelem je číšník Libor Svatoš, který vystudoval střední hotelovou školu a tvrdí, že v kuchyni je jako doma. Jelikož je momentálně s dětmi na rodičovské dovolené, mohl klidně leccos ze své profese zapomenout. Z toho ale strach nemá a sází na moderní menu, v němž se objeví i poměrně náročné pochutiny, například rajčatové concassé, pošírované vejce v červené řepě či kachní prso na medu s parmazánovým rizotem.

Libor dokonce k soutěži přistupuje s takovou lehkostí, že neváhá a své hosty nachytá. Pozve je totiž hned na dvě místa a sám se směje jejich nechápavým reakcím. V panelovém domě v pražské části Hlubočepy totiž muž obývá dva sousední byty. Spolu s partnerkou Simonou a dětmi Štěpánem a Josefínou žije v 2+kk, zatímco v menším bytě pak při návštěvách Prahy přespává jeho tchyně.

Zatímco Veroniku (25) a Renatu (39) tak usadí právě v menším bytě, pány Michala (26) a Jožku (43) pro změnu pozve k sobě. Všichni jsou z toho dost zmatení, nakonec jim ale hostitel vše vysvětlí a čtveřici pak konečně pozve k jednoho stolu. Vyvede se mu ale jídlo stejně dobře jako kanadský žertík? Komu nezachutná polévka a co budou Liborovi vyčítat ostatní soupeři? Sledujte v Prostřeno! v 17.50 na Primě.

VIDEO: Kritika v Prostřeno: Losos s rýží? Pro mě je to peklo!

Video
Video se připravuje ...

Další kritika v Prostřeno: Losos s rýží? Pro mě je to peklo! FTV Prima

VIDEO:  Připomeňte si i pondělní díl, kdy se všechno nevyvedlo podle plánu

Fotogalerie
20 fotografií