Magda Mázlová umřela těsně před vánoční pauzou a diváci se s jejím odchodem jen těžko smiřovali. Nyní je ale čeká další rána, Ordinaci opustí další postava a to kvůli tragické autonehodě. Smrt má v hledáčku oblíbenou sestřičku Gábinu alias Sandru Novákovou, jejího syna Filípka, doktora Kalinu neboli Lukáše Hejlíka nebo šíleného Michala Beneše v podání Petra Poláka.

V Kamenici dojde k tragické autonehodě, při které jedna z postav přijde o život. Psychicky narušený Michal Beneš, který již přes měsíc na televizních obrazovkách pronásleduje doktora Jáchyma Kalinu, se dozví o poměru mezi Kalinou a jeho snoubenkou a rozhodne se ho srazit autem. „Zjistí, že mu spal s jeho snoubenkou,“ řekl deníku Aha! zdroj ze seriálu.

Do cesty se mu ale připlete oblíbená sestřička Gábina i s kočárkem a neštěstí je na světě. Na místě nehody zůstává otřesená Gábina, jejího vytouženého syna Filípka odvážejí ve vážném stavu do nemocnice a Jáchym Kalina jen nevěřícně kouká, co žárlivec Beneš udělal. „Jeden z účastníků tragédii posléze nepřežije,“ dodal zdroj.

Kdo to nakonec bude - Gábina, Jáchym, Filípek nebo psychopat Beneš? To se teprve uvidí. A koho byste raději v seriálu už neviděli?

Video
Video se připravuje ...

EXKLUZIVNĚ: Smrtící nehoda v Ordinaci: Kdo zemře? TV Nova