Dnešní díl bude pořádnou zkouškou nervů. Seriál totiž za dramatických okolností navždy opustí doktorka Magda Mázlová. Ani přes veškerou snahu se ji lékařům nepodaří vyrvat ze spárů smrti.

Náhlá smrt

Magda, jejíž organismus nezvládne přechozenou chřipku, je po Aleně Štréblové (47), která hrála Čestmírovu první manželku Marcelu a po pár dílech podlehla rakovině, a Daniele Šinkorové (40) jako Gitě Petrové, již brutálně zavraždili na nádraží neonacisté, třetí hereckou partnerkou, která Petra Rychlého opouští. „Zatoužila jsem, aby se moje postava v Ordinaci nějak ukončila. Už jsem tam byla dlouho,“ vysvětlila důvody svého odchodu ze seriálu Plánková. Až v další větě ale nabídla ten pravý důvod: „Veškerý čas mi teď zabírá natáčení nového seriálu První republika. Méně vidím děti, než bych chtěla. Nespím, nejím...“

Co bude s Česťou?

V Ordinaci je Petr Rychlý už hotový matador. »Růžovku« v září 2005 otevíral, prožil v ní přes osm let a téměř osm stovek natáčecích dní. Ordinace mu tak na honoráříchz vydělala přes 10 milionů korun! „Diváci se nemusí bát, že by po odchodu jeho »ordinační« manželky Magdy Mázlové přišli i o svého oblíbeného Čestmíra. Ten samozřejmě v kamenické nemocnici zůstává a diváci se tak mohou těšit na pokračování jeho životního příběhu,“ ujišťuje PR koordinátorka Novy Alžběta Cimová s tím, že případná další Mázlova láska si bude muset ještě nějakou dobu počkat. „Magda byla pro Čestmíra osudovou a životní láskou. Je tedy zřejmé, že po jejím úmrtí bude dlouhou dobu truchlit.,“ dodala.

1. žena

Jméno: Marcela
Představitelka: Alena Štréblová (47)
Důvod smrti: rakovina
Rok: 2005

2. žena

Jméno: Gita Petrová
Představitelka: Daniela Šinkorová (40)
Důvod smrti: zranění při pouliční rvačce
Rok: 2008

3. žena

Jméno: Magda Mázlová
Představitelka: Markéta Plánková (35)
Důvod smrti: selhání organismu
Rok: 2013

Video
Video se připravuje ...

Smrt v Ordinaci: Takhle umírala Plánková! Nova