Samotné Meghan Markle bylo tohle chování nejednou vyčítáno. A přesto to udělala zase! Na své tour po Novém Zélandě, kde jí to tentokráte velice slušelo v modrých pohádkových šatech značky Givenchy, neodolala roztomilému kukuči jedné malé holčičky a objala ji. Možná jsou na vině těhotenské hormony, ale ani ty by neměly omlouvat přísná pravidla, která platí pro všechny členy britské královské rodiny. A to i pro ty přivdané a přiženěné.

Je ale pravda, že tohle „bezdotykové“ nařízení často porušovala princezna Diana, matka prince Harryho, i jeho bratr William, který loni objal ženu, jež přišla kvůli požáru v Londýně o svého muže. Ostatně sám Harry na této „svatební cestě“ po Austrálii a okolních ostrovech se nechal zkorumpovat slzičkami v očích děvčete, které se mu svěřilo, že ho miluje již od svých osmi let. Celý naměkko pak dívku sevřel v náručí. „Dostaneš mě do problémů,“ pošeptal jí u toho.

Z problémů si Meghan ovšem zjevně nic nedělá a bez výčitek svědomí se sehnula k rozkošné malé slečně v květovaných šatečkách, která proklouzla mezi zábranami oddělujícími dychtivý dav od vévody a vévodkyně ze Sussexu. Když pak batole ke krásné míšence pozvedlo ručičky, automaticky ho objala – a dav okolo zašuměl dojetím. Je vidět, že Meghan bude za pár měsíců skvělou mámou…

Fotogalerie
58 fotografií