Krásná vévodkyně vždy budila rozruch svým stylem oblékání - ať už to byly sexy upnuté šatičky z doby dřívější, či v poslední době nápadně široké kabátky a volná sáčka. Vybírá si nevhodné střihy, nebo spíše více či méně (ne)úspěšně zakrývá své těhotenství? Na některých snímcích to totiž skutečně vypadá, jako kdyby se snažila kamuflovat těhotenské bříško!

Špatnou volbou oblečení to rozhodně nebude, jakožto člena královské rodiny ji oblékají nejznámější módní značky.  Na kulturní akci v Royal Academy of Arts koncem září se sice objevila v překrásných černých šatech značky Givenchy, jejichž cena byla bezmála 2,510 liber (zhruba 73 000 tisíc korun), róba však byla pod páskem poněkud volnější. Meghan si navíc před tělem po celou dobu pevně držela kabelku, kterou později nahradila velkou kyticí. Není jistě náhoda, že se stejným způsobem snažila v době své gravidity mlžit také vévodkyně Kate

Krátce poté pak Meghan zvířila vody ještě více, a to když s Harrym přijela na křest kuchařské knihy s recepty, kterou napsaly ženy postižené požárem v mrakodrapu Grenfell Tower.

Meghan v neforemném modrém svrchníku do půli lýtek doopravdy působila dojmem, že má před národem, dychtivě očekávajícím novinky, co tajit. Společnost jim navíc dělala Meghanina matka Doria Raglandová. Podle zahraničních médií se dokonce nastávající babička zapsala na kurzy ošetřovatelství novorozenců a dorazila do Velké Británie právě proto, aby mohla být své dceři v době jejího těhotenství blíž.

Bookmakeři ostatně o jejím požehnaném stavu nepochybují. Sázkové agentury po celé Anglii údajně mají na Meghanino těhotenství kurz 1:5, přitom ještě před pár dny to bylo 4:6. A na variantu, že půvabná míšenka porodí princi královská dvojčata, je kurz 33:1. Přestože Kensingtonský palác zatím všechny podobné spekulace popírá, vsází se už i na pohlaví dítěte a na jméno…

 

Fotogalerie
39 fotografií