Meghan Markleová rozhodně nepatří mezi ty, co by si nechali protékat své sny mezi prsty. A jejím snem je tvoření podcastů. Co na tom, že nedávno padla její kontroverzní dohoda se společností Spotify v hodnotě 18 milionů liber (necelých 535 milionů korun), pro vévodkyni ze Sussexu to jsou přece drobné. Podcasty nazvané Archetypes, zabývající se „nálepkami, které se snaží limitovat ženy“, neslavně skončily po jediné sérii.

U Spotify ji tedy nechtějí, jelikož na ní tratili, jiní jí ale spolupráci nabídli! Díky nové dohodě s americkou sítí podcastů Lemonada Media chystá další, dosud nepojmenovanou, leč „dynamickou“ sérii audiopořadů. Jsem pyšná, že se nyní mohu podělit o novinku, že budu pokračovat ve své lásce k podcastingu,“ uvedla Meghan ve svém prohlášení.

Manželka britského prince Harryho (39) rovněž zmínila, že její rozhodnutí přidat se do firmy, jež přislíbila znovuvydání a distribuci Archetypes, souvisí i s jejím feministickým vnímáním světa. „Podpořit společnost založenou ženou, se seznamem provokativních a vysoce zábavných podcastů, to je zkrátka fantastický způsob, jak zahájit rok 2024,“ uvedla nadšená Meghan. „Jsem nesmírně šťastná, že se připojím ke skvělému týmu a k rodině Lemonada.“

Video
Video se připravuje ...

Meghan, vévodkyně ze Sussexu: Čím rozvedená herečka okouzlila prince Harryho Videohub

„Když jsme zahájili práci s vévodkyní ze Sussexu, byli jsme uneseni jejím duchem spolupráce a jasnou vizí spolu s její touhou budovat soucit a komunitu prostřednictvím této práce,“ uvedla k tomu hlavní kreativní ředitelka Lemonada Stephanie Wittels Wachsová (42).

Ta také tvrdí, že ve společnosti všichni oceňují „Meghanin talent jako moderátorky, tvůrce a rétorky“, jenž podle ní zkrátka „nemá obdoby“. Nové podcasty prý „podpoří její přístup k tvorbě umění, na kterém jí tolik záleží“.

Fotogalerie
68 fotografií