Když Kate s Williamem přiletěli do Polska utužovat mezinárodní dobré vztahy, čekalo je nejenom přátelské přivítání, ale také dárky. Julia Sielicka-Jastrzebska byla ženou, která Kate věnovala plyšovou hračku pro novorozeňata. A v tuto chvíli přišel okamžik, kdy myslela vévodkyně svůj vtípek vážně. „Prostě budeme muset mít další dítě,“ zasmála se na Williama a on jí úsměv oplatil. Krásná Kate se navíc skoro ani nedotkla skleničky se svým vínem a pouze si trochu cucla při přípitku.

Svoje třetí těhotenství královský palác oznámil v pondělí dopoledne. Akce v Polsku, při které se Kate možná tak trochu prořekla, probíhala před 7 týdny. Je tedy dost pravděpodobné, že v tu dobu už pod srdcem své třetí děťátko nosila.

Radost z noviny projevil také Katin švagr a bratr prince Williama princ Harry. Toho se ptali novináři, co na skvělou zprávu říká, a on nedokázal skrýt úsměv. „Je to fantastické, jsem velmi šťastný,“ řekl Harry a zvedl palec. „Kate jsem delší dobu neviděl, ale myslím, že je určitě v pořádku,“ dodal.

Video
Video se připravuje ...

Jak se Kate Middleton inspiruje stylem princezny Diany Youtube.com_Royal Fashion Tube/BPŽ

Fotogalerie
51 fotografií