„Vedení TV Barrandov se rozhodlo vydat se jiným směrem,“ řekla Brožová v rozhovoru Blesku pro ženy. Přitom právě s šéfem televize Jaromírem Soukupem (48) herečka žije. Jenže: jeden z klíčových lidí programového oddělení televize Jan Musil (50) sází od podzimní sezony na vztahové pořady a preferuje ve vysílání seriály Sousedé a Nebezpečné vztahy. A ředitel televize mu zatím nechává volný prostor.

Brožová přiznala, že závěr natáčení Doktorky Kellerové byl velmi náročný. „Posledních deset dílů jsme natočili ve velkém časovém presu. Díky nasazení všech ze štábu, v čele s režisérem Ivo Macharáčkem, jsme vlastně během tří měsíců vytvořili deset malých filmů. Je velká škoda, že doktorka Kellerová na Barrandově nepokračuje. Byli jsme úžasný tým, ve kterém se potkalo mnoho hereckých osobností a mých milých kolegů,“ řekla v rozhovoru pro Blesk pro ženy Kateřina.

A jak herečka okomentovala konec pořadu Exkluziv, který moderovala čtyři roky? „To bylo velmi milé setkávání a povídání s lidmi, kterých si vážím. Myslím, že i diváci se těšili a rádi vraceli. Byl to svým způsobem ojedinělý formát, kde se hosté nemuseli obávat žádných konfrontací nebo útoků. Prostě jsme si jen povídali o životě a práci. Bohužel, teď už můžete vidět jen reprízy, Exkluziv totiž také končí,“ dodala.

VIDEO: Mediální magnát Jaromír Soukup a Kateřina Brožová na festivalu ve Varech

Fotogalerie
17 fotografií