Fotoreportéři Blesku ji ve čtvrtek zastihli na pozdní večeři s prezidentem Česko-afghánské obchodní komory Fawadem Nadrim (48) v luxusní restauraci v pražských Dejvicích.

Skvěle se bavila, a to i přes ortézu na noze. „S Dagmar jsem se potkal, abychom oslavili narozeniny Kateřiny Brožové. Navíc se mi omluvila z účasti na páteční premiéře muzikálu Rocky, právě kvůli zraněné noze,“ řekl Blesku Nadri, který je spoluproducentem Rockyho.

Co se bývalé první dámě přihodilo? „Jen několik hodin před oslavou jsem si při jarním úklidu doma, kdy jsem leštila parkety, ukopla prostředníček na noze. A je to velmi bolestivé,“ svěřila Blesku sama Havlová.

„Oslavu narozenin s Kateřinou Brožovou jsem nezrušila, protože je to taková naše tradice, kdy zhruba v mezidobí našich narozenin slavíme společně. Přišel i náš kamarád Fawad Nadri,“ upřesnila herečka, která doufá, že i přes bolestivé zranění bude schopna hrát.

„Už příští týden stanu s ortézou na jevišti vinohradského divadla v Rodu Glembayů. Nezruším kvůli tomu představení,“ dodala Havlová odhodlaně.

Fotogalerie
48 fotografií