Herečka Kateřina Brožová si na premiéru muzikálu vzala červené šaty a s nimi sladila i své červené prádlo. Co už se jí nepodařilo schovat, byla podprsenka, která z šatů nelichotivě lezla, a Brožová měla rázem dvoje ramínka. Jedny od podprsenky a druhé od šatů.

Fotogalerie: Premiéra Gottova muzikálu Čas růží
71 fotografií

Méně je někdy více, to ale neplatí pro Danielu Šinkorovou. Ta si na svůj obličej „napatlala“ tolik make-upu, že se její kůže pod ním musela dusit.

Operní pěvkyně Tereza Mátlová na sebe pro změnu připoutala pozornost svým hlubokým výstřihem. Pochlubila se tak bujným poprsím, na kterém mohli pánové oči nechat.

Video
Video se připravuje ...

Jiřina Bohdalová - před premeiérou Času růží David Turek, Maila Vašíček

Nejdražší šaty večera předvedla opět partnerka ministra financí Andreje Babiše Monika Babišová. Na premiéru přišla v zelených Gucci šatech z loňské sezony. Od stejné značky zvolila i kabelku a její outfit tak opět vyšel na několik desítek tisíc korun.

Pár desítek tisíc za svůj model vyhodila také přítelkyně autora muzikálu Sagvana Tofiho Alena Ždarsová. Oblékla se do luxusní značky Moschino, kde se podobné modely pohybují kolem 30 tisíc korun.

Video
Video se připravuje ...

Sagvan - Čas růží, setkání s prezidentem David Turek, Maila Vašíček

Fotogalerie
97 fotografií